Princezny českého filmu ... a také ty televizní přehled

Princezny českého filmu ... a také ty televizní https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/314381/bmid_princezny-ceskeho-filmu-a-take-ty-t-Q3N-314381.jpg 3 11 11

Životní osudy nejznámějších českých filmových princezen, Libušky Šafránkové, Marie Kyselkové, Mileny Dvorské, Aleny Vránové, Ivany Andrlové a mnoha dalších.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Princezny českého filmu ... a také ty televizní. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

JáŠárka
15.01.2024 odpad!

Těšila jsem se na životopisnou knihu o mnohých herečkách a jak se dostaly ke své roli princezny. Namísto toho jsem dostala plnou dávku odborného bulváru a pomluv, které o herečkách vyšly, vše seskladané do knihy. Přišlo mi, že autoři se snaží vykreslit jednotlivé postavy jako hnusné, arogantní jedubaby a alkoholičky prvního řádu.

Doubravka1975
21.03.2022 4 z 5

Kniha mě zaujala v knihovně na první pohled. Na přední straně obálky je patnáct našich krásných, nejznámějších princezen a na zadní straně je patnáct fotek hereček, které ty princezny hrály. Tak už v knihovně jsem začala párovat. Uvnitř knihy jsou popsány jejich životní osudy. Jako oddechovka dobrý


jprst
21.09.2020 1 z 5

Spíše jen prolistováno v místní knihovně, pro senzacechtivé možná trhák, pro ostatní zbytečná kniha.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Princezny českého filmu ... a také ty televizní v seznamech

v Přečtených12x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x