Predátor přehled

Predátor https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357725/mid_predator-gh3-357725.png 3 17 17

Chris a Lenka sú spolumanažérmi Karpatského investičného fondu so sídlom v Londýne, ktorý obchoduje s vládnymi dlhopismi krajín strednej Európy. Pri ceste do Prahy, kde si chcú otvoriť pobočku, Lenku zavraždí neznámy útočník a policajné vyšetrovanie uviazne na mŕtvom bode.

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

The Predator , 2002


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Predátor. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

soukroma
19.12.2017 2 z 5

Anotace prozrazuje skoro vše, přitom děj začíná Lenčinou smrtí, tedy v opačné časové posloupnosti, teprve pak se vrháme zpět na začátek, do víru finančnického kurzu a co z něj vzešlo. Popis studia připomíná prestižní programy MBA, se specializací na sektor jejich organizátora, takže nic zvláštního.
Vadil mi trochu krkolomný styl vyprávění, a vzhledem k mnoha podivnostem to bude nejspíš hlavně vina překladu ("příjemný pocit křupajícího prášku pod lyžemi" - prášek pod lyžemi bych mít v žádném případě nechtěla, tak snad spíš prašan).
Kniha mě celkově nezaujala až otravovala (včetně východoevropských reálií a Lenky), přitom napínavé knihy z bankovního a finančního světa obvykle chválím (např. Stínový účet, Úpis, 500 - jen namátkou opravdu dobré moderní thrillery).

hroneczek
25.10.2017 4 z 5

Napínavý vhled do světa obchodu a financí, který má spád, dobře a rychle se čte.


Katranis
03.07.2017 4 z 5

Přiznávám se, zaujalo mě, že oběť byla zabita v Praze, že se tam docela hodně a dost přesně mluví o Praze, a taky že oběť byla Češka, ale pšt, víc už vám neprozradím, protože je to přeci jenom laická detektivka. Jen jednu chybu má, vraha známe příliš brzy. Autor měl odhalení ponechat až na konec, aby všichni čtenáři mohli říct "já si to myslel" ;-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Predátor v seznamech

v Přečtených19x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce14x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit2x