Poslední zrada přehled

Poslední zrada https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513356/bmid_posledni-zrada-VD6-513356.png 5 296 296

Když dvě mladé dívky nedorazí z nočního klubu domů, jejich rodiny jsou bez sebe strachy. Z vězení totiž nedávno propustili Conora Dowlinga, muže, který jednu z dívek nenáviděl, protože právě kvůli ní skončil za mřížemi. Bohužel po pár dnech jsou v odlehlém squatu nalezeny obě dívky mrtvé. Mrazivé je nejen to, že jejich těla byla zcela zkrvavená, ale navíc obě v rukou svíraly stříbrné mince. Jaký vzkaz to po sobě vrah zanechává? Všechny stopy ukazují na Conora, ovšem jeho alibi je neprůstřelné. A zatímco se inspektorka Lottie Parkerová pouští do pátrání, v luxusním bytovém komplexu se najdou těla dalších dvou ubodaných dívek. A pak zmizí Lottiiny dcery...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Kalibr
Originální název:

Final Betrayal , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední zrada. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (70)

edith79
02.05.2024 5 z 5

Příběh opět skvělý, konec napínavý a nervy drásající. Jen to zatahování Lotiiny rodiny do případů bych v dalších dílech klidně oželela. K vyšetřovatelce samotné nemám co dodat. Zřejmě už opravdu jiná nebude a ačkoli má hlavu plnou výčitek, vždycky je výsledek stejný. Boyda mi je až líto a docela se bojím co bude dál. Tak uvidíme příště.

Nuttelka
16.04.2024 audiokniha 5 z 5

(SPOILER) Obávám se, že Lottie už prostě jiná nebude :-)) Ať se může snažit sebevíc, vždycky její práce převažuje.. Ale myslím, že to už je "úděl" vyšetřovatelů.. jinak opět další povedený díl této super série, pořád si drží svoji laťku vysoko.. i když jsem pachatele vytušila, byl to opět mrazivý poslech v podání úžasného hlasu Lukáše Hlavici.. a co říci k závěru tohoto dílu? .. mno, obávám se, že nás Lottie zklame a ne jednomu to zlomí srdce.. každopádně budu ráda, pokud se budu mýlit :-)


-markéta-
04.04.2024 4 z 5

(SPOILER) Než se dostanu k mým dojmům, tak mi dovolte skočit až na úplný konec knihy.

COŽE?!!!!!! JAKOŽE VÁŽNĚ JSEM ČETLA TO, TO JSEM ČETLA? Miluji Boyda a tak trochu nemusím Lottie, mám s ní love-hate relationship, ale božínku, tak moc bych jim to přála! Třeba se díky tomu Lottie zklidní a nebude taková, omluvte mé oslovení, kráva. Moc se těším, jak se tento vztah bude vyvíjet a doufám, že Lottie nebude hlupoňa.

Teď ke knize. První čtyři díly jsem hodnotila pěti hvězdičkami, ale tomu předchozímu jsem musela hvězdičku ubrat a teď bohužel taky. Sérii stále miluji, ale prostě není to už vončo, snad se to dalším dílem opět zlepší.
Děj byl super a absolutně mi nevadí, že se točil kolem Lottie dcer, ba naopak jsem se těšila, jak se bude Lottie chovat a jestli se konečně ukáže, že není taková hrozná matka. Chvilkami tam byly naděje, ale pořád to není to, co bych od matky očekávala. Proplétání s její rodinou mi také nevadilo – ráda se dozvídám nové věci z života hlavní postavy, ale tohle mi přijde už trochu moc přitažené za vlasy. Také musím souhlasit s většinou v tom, že konec byl zbytečně rychlý a moc odbytý. ALE! Já na konci měla obrovskou radost, protože, nyní se vrátím na začátek mého komentáře, BOOOOOOYD!!!!!!

Těším se na další případ, ale hlavně na vývoj vztahu – ano, je to možná trapné, ale já se na to opravdu velmi těším.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších knih (11. týden)

22.03.2023


Tichý pláč, Papírový palác a další knižní novinky (9. týden)

26.02.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Poslední zrada v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených382x
ve Čtenářské výzvě27x
v Doporučených17x
v Knihotéce219x
v Chystám se číst172x
v Chci si koupit54x
v dalších seznamech8x

Autorovy další knížky

Patricia Gibney
irská, 1962
2019  82%Andělé smrti
2019  86%Ukradené životy
2020  85%Stará tajemství
2021  91%Nebezpečná místa
2022  91%Ani slovo