Polibek v New Yorku přehled

Polibek v New Yorku https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/365867/bmid_polibek-v-new-yorku-zimni-romance-wrd-365867.jpg 4 534 534

Polibek série

1. díl >

S Charlotte se rozešel přítel, a teď měla být na cestě do Londýna za svojí rodinou, ale protože byl její let zrušený, trčí sama v New Yorku. Čeká ji ten nejhorší Štědrý den! Pak potká Anthonyho. Kluka, který přijel na letiště vyzvednout přítelkyni, ale ta se s ním přede všemi rozejde. Ve snaze opustit to prokleté místo se Anthony stane Charlottiným průvodcem po městě. A oba, krok za krokem, začínají propadat novým citům.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: ekniha , CooBoo
Originální název:

Kiss me in New York , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Polibek v New Yorku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (144)

bookwoman
04.04.2024 4 z 5

Pěkná vánoční oddechovka, ze které atmosféra Vánoc přímo dýchala. Charlotte a Anthonymu jsem to moc přála.

Littlemonday
27.03.2024 4 z 5

Totálně pohodová romantická jednohubka? Jste tu správně!

Charlotte prožije ošklivý rozchod se svým klukem, rozhodne se letět z NY domů za rodinou, aby s nimi strávila Vánoce a trochu vyléčila zlomené srdce. Její let však kvůli počasí zruší a ona je díky tomu svědkem rozchodu ve velkém stylu.

Anthony čekal na letišti na přítelkyni, aby zjistil, že nečeká sám, ale s novým partnerem své holky. Na přivítanou tedy dostane kopačky a je zhroucený.

Odrazový můstek mají tedy oba hrdinové stejný a rozhodnou se strávit spolu den a zlepšit si náladu. Vždyť je vánoční čas, čas zázraků, ne?

Klišoidní románek překvapil vtipnými situacemi, do kterých se ti dva dostávají, opravdu je to krátká knížka a krásně u toho vypnete hlavu.

4/5

Budu moc ráda, když mě pro další recenze budete sledovat na IG: little.monday a FB: LittleMonday - Rádi čteme


Michelle13
10.03.2024 3 z 5

Polibek v New Yorku je lehkým a romantickým dobrodružstvím, které vás přenáší do světa nečekaných setkání a příležitostí v New Yorku během Štědrého dne. Příběh sleduje Charlotte, mladou ženu, která se ocitá ve složité situaci. Přítel se s ní rozešel a dokonce zjišťuje, že její let domů byl zrušen. Ztracená a bezradná na letišti, se rozhodne využít náhradní ubytování v hotelu a tím zažít svůj Štědrý den v odlehlé atmosféře. Zápletka nabízí překvapivou situaci, kdy se Charlotte rozhodne seznámit se s Anthonym, cizincem na letišti, který přijel vyzvednout svou bývalou přítelkyni. Tento nápad vytváří prostor pro romantické vzplanutí a dobrodružství, které Charlotte nečekala. Přestože vývoj událostí může být předvídatelný, autorka zahrnuje do příběhu dostatek nečekaných momentů, aby vás udržela při čtení. Máme tu vytvořený poutavý obraz města, které samo o sobě přináší romantiku a magii. Postavy jsou sympatické. Jedná se o příjemný a rychlý romantický příběh, který vás neurazí ani nenadchne. Může vám tam chybět hlubší rozvoj postav. Je to určitě kniha, u které si podle mě odpočinete.

všechny komentáře

Související novinky (1)

65 knižních novinek (23.10. - 5.11.)

23.10.2017


Citáty z knihy (4)

Nasloucháme jeden druhému.


Už ho nikdy neuvidím.


Já si pro tebe zase přijdu.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Polibek v New Yorku v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených722x
ve Čtenářské výzvě207x
v Doporučených29x
v Knihotéce348x
v Chystám se číst293x
v Chci si koupit63x
v dalších seznamech15x