Poldík a Pavlík přehled

Poldík a Pavlík
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/307334/bmid_poldik-a-pavlik-A75-307334.jpg 4 8 8

Babička Tučňáková slaví 90. narozeniny. To je přeci důvod k pořádné oslavě! Sjelo se celé příbuzenstvo a dům se hemží tučňáky. Všichni se těší na večerní maškarní bál. Kam se ale ztratily doplňky k babiččinu duhovému kostýmu? Tučňáček Poldík a krokodýlek Pavlík se hned pouští do hledání. Chceš jim také pomoct? Kniha plná nádherných ilustrací, se kterou zažijete spoustu zábavy, procvičíte postřeh a pokaždé objevíte něco nového.... celý text

Pro děti a mládež Pohádky Šikovné děti - tvoření, hry, styl
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Poldi und Paulchen - Die große Pinguinparty , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poldík a Pavlík. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

malámišička
22.04.2023

Co dělá ten?
Co dělá tenhle?
A tady?
Třeští mě hlava a to jsme na druhé stránce. Chvíli zvažuji, zda spočítat všechny tučňáky, ale zjišťuji, že jsem během mateřské zapomněla počítat více než 3ciferné číslo.
Tučňáků jsou zde kvanta a každý něco dělá.
Co dělá ten?
Co dělá tenhle?
A tady?
Takže během měsíce, co jsme knížku měli, jsme ani jedou nestihli přečíst text nad obrázkem, natož abychom hledali strojení pro babičku.

Zuzvil
24.01.2023 5 z 5

Jedna z našich oblíbených hledacích knížek. S dcerou roste s věkem. Pokaždé tam objevíme nové zábavné situace, které tučnáci prožívají a zažívají. Velkoformátová knížka je velmi trefně a zábavně ilustrována, upoutá tedy i menší děti, no a ty větší zase potrápí při hledání potřebných věcí. Textu je zde pomálu a slouží vlastně jen jako nápověda co na dané dvoustránce hledat. My s dcerou můžeme rády doporučit, ke knížce se opakovaně vracíme.


muchomurka
07.05.2022 4 z 5

Knížku jsem původně koupila jako dárek, ale nějak nebyla darována a zůstala u nás. Na první, druhý i třetí pohled mi přišla zmatečná a nepřehledná. Vůbec mě nebavila, jsou hezčí hledací knížky. A pak ji v knihovně objevila Bambulka a hrozně moc ji chtěla číst a hle, najednou jsem zjistila, že to není tak nepřehledné, ale naopak vtipné a dá se u toho hodně vykládat a hledat a užívat si spolu čas při čtení.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Poldík a Pavlík v seznamech

v Přečtených10x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x

Autoři knihy

Christian Jeremies
německá, 1979
Fabian Jeremies
německá, 1979