Pohádky z pařezové chaloupky Křemílka a Vochomůrky přehled

Pohádky z pařezové chaloupky Křemílka a Vochomůrky https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512157/bmid_pohadky-z-parezove-chaloupky-kremil-tWk-512157.jpg 5 402 402

Kdo by neznal Křemílka a Vochomůrku, dva mužíčky z pařezové chaloupky na pasece. Jeden je spíš hubený, druhý spíš tlustý, ale oba se vzájemně báječně doplňují. Radostně spolu hospodaří a přitom stihnou spoustu zábavných a užitečných věcí. Co všechno se jim přihodilo, si jistě rádi přečtete sami, přestože některé jejich příhody už znáte z televizních večerníčků. Křemílek a Vochomůrka vás srdečně zvou do své chaloupky, račte tedy vstoupit!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohádky z pařezové chaloupky Křemílka a Vochomůrky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (77)

LunaL.
19.05.2024 4 z 5

Knihu dostaly deti (4 a 7) uz pred rokem, ale ve Vecernicku je nikdy Kremilek a Vochomurka nenadchl, tak jsme knizku zkusili az ted. Sama jsem se divila, jak je bavila, cetla jsem jim kratke pojadky kazdy den, az jsme ji docetli. Konecne prisly ceske klasice na chut, verim, ze priste budou i z Vecernicku vic nadsene :)

heavy66
21.02.2024 5 z 5

Křemílek a Vochomůrka jsou moji oblíbení, jak v knižní, tak v televizní podobě. Kdykoliv jsem knihu otevřel, slyšel jsem hlas Jiřiny Bohdalové a magickou melodii Jaroslava Celby. Svým synům jsem ji s úspěchem četl, když byli malí, a doufám, že ji stihnu přečíst i vnukům!


Naďa2411
23.11.2023 5 z 5

Pohádky z mechu a kapradí jsem poslouchala v aknize. Při sledování večerníčku jsem si vždy pletla Křemílka s Vochomůrkou . Obě roztomilé postavičky se mi líbí i ten jejich bambulovitý nos. Zajímavostí je, že obě postavy všem vykají.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (2)

To je taková věc, kterou jsem se naučil od kovaříka Lukáška.


A skočil rovnou do postele. A skočil rovnou na ježka, který už v té posteli spal.


Kniha Pohádky z pařezové chaloupky Křemílka a Vochomůrky v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených622x
ve Čtenářské výzvě61x
v Doporučených20x
v Knihotéce313x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech9x