Pohádky pro děti, pro mámy a pro táty přehled

Pohádky pro děti, pro mámy a pro táty https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/181992/pohadky-pro-deti-pro-mamy-a-pro-taty-181992.jpg 5 41 41

Půvabné pohádkové příběhy pro malé čtenáře, jejich rodiče a prarodiče. Medvědí pohádky, pohádky o řemeslech, o dvou dědečcích z Dlouhé Míle či o malém lvovi, a navíc ještě pohádky ze všech koutů světa od jedné z nejznámějších českých moderních pohádkářek potěší a zahřejí u srdce. První vydání.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohádky pro děti, pro mámy a pro táty. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

Marticka79
23.11.2023 5 z 5

Knihu Pohádky pro děti, pro mámy a pro táty určitě doporučuji. Mám jí schovanou dlouhá léta v mé knihovničce z dětství. Pohádky v této knize jsou krásné, zajímavé a čtivé. Knihu jsem našim chlapečkům četla na dobrou noc a moc se nám všem líbila. :-)

CdC
04.03.2023 4 z 5

Tak jsme se synem zkusili od Hany Doskočilové něco jiného než Krtka a možná jsem měla až příliš vysoká očekávání, ale! Kniha je napsaná pěknou češtinou, synovi se líbila, a každý večer se těšil na další kousek. Z celé knihy bych naprosto vyzvedla část Dva dědečci z Dlouhé míle - to je naprostá bomba! Pan Hrouda věčně nešťastný a děda Skřivánek, kterého údajně celý život provází štěstí. A přitom je to celé o tom, jak se na to, co se nám v životě stane, díváme. Úplně jsem se při četbě jejich příběhů rozplývala. Celá publikace pro mě tedy byla vcelku průměrná, ale tím nemyslím špatná, jen se mi do hlavy asi nic moc neotisklo. Za ty dědečky ale musím ze tří hvězdiček přidat na čtyři.


Kontryhelka
29.01.2023 5 z 5

Knihy od této autorky jsem měla v dětství moc ráda. S radostí jsem je četla i svému synovi, který si je také oblíbil. Za mně milý návrat do dětství.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pohádky pro děti, pro mámy a pro táty v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených47x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených5x
v Knihotéce30x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech5x