Placebo On přehled

Placebo On
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436325/bmid_placebo-on-mYB-436325.jpg 4 75 75

Placebo série

1. díl >

Prvý diel knižnej trilógie vám rozpovie príbeh mladej Emy inšpirovaný skutočným životom. Po tom, čo prežila v pestúnskej rodine, ju prenasledovali strašidelné nočné mory. Emina túžba vymaniť sa dávnym démonom však bola silnejšia. S vidinou nového začiatku sa presťahovala do iného mesta, kde si našla prácu, získala priateľov a otvorila dvere do vysneného života bez paranojí a večného otáčania sa cez rameno. Vyhliadky na lepšiu budúcnosť boli na dosah. Do života jej však vstúpil ON. Podmanivý, cieľavedomý, ale i trochu záhadný Christopher, ktorý sám ukrýva nejedno bolestivé tajomstvo. Dokážu sa s Emou navzájom vyliečiť a preniesť sa z tmavých hlbín minulosti? Alebo to bude len klamlivý a krátkodobý placebo efekt? V príbehu Placebo nie je nič tak, ako to na prvý pohľad vyzerá. Sledujte životné situácie, kde strach pomáha rásť, bolesť dodáva odvahu, slzy očisťujú, nenávisť mení, predsudky spájajú a láska lieči.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Placebo On. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

evineckY
18.11.2022

No, ještě, že Chris nelétal v helikoptéře :-(
Mrzí mě, když česká i slovenská spisovatelka svůj erotický příběh přesune do Ameriky, hned je z toho napodobenina 50-tí odstínů jako přes kopírák.
Přitom originál nemá ani šedesát procent. V dalším díle určitě pokračovat nebudu.

Ralemo
21.02.2022 5 z 5

(SPOILER) Nádherný příběh! Moc hezky napsané, kniha se četla sama, nešlo se odtrhnout.

Ema byla skvělá, mladá dáma, která si v dětství prošla peklem a postupně se snaží na vše zapomenout, s čím jí pomáhají její dvě nejlepší kamarádky. Jejich sesterský vztah je nádherný!

Chris je sympaťák od pohledu, mladý, bohatý a jde si za tím co chce. Každopádně společně s Emou tvoří nádherný, romantický pár. Jen jaksi vázla komunikace a proto jejich nevyrčené tajemství dopadly tak jak dopadnou neměly.


nikca3976
01.09.2021 5 z 5

Úžasné Příběh,který chytí za srdce..příběh u kterého si popláčete a zasmějete se.Příběh dvou zlomených duší,které se navzájem uzdravují,ale čeká je dlouhá cesta plná překážek..kniha se velmi dobře četla,děj byl plynulý a vůbec nic mi tam nechybělo ani nepřekáželo..strašně mile mě v knize překvapila zmínka o Malém princi ️ Přátelství Emy,Kristin a Laury bylo něco úplně úžasného…líbilo se mi to jejich vzájemné pouto a podpora ️ Ema a Chris mi sedli už od začátku..Ema byla skvělá,silná a sympatická..Chris byl …no co si budem.. charismatický,majetnický,miláček,krasavec,alfasamec…byla bych tu do zítřka oba měli svá temná tajemství,bohužel Chris se nesvěřil tak úplně se vším a kvůli tomu jsem na konci dostala málem hysterický záchvat

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Placebo On v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených116x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených4x
v Knihotéce140x
v Chystám se číst76x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

láska rodina únosy dětí

Autorovy další knížky

Baja Dolce
slovenská, 1989
2020  83%Habibi
2018  83%Placebo On
2022  87%Candy
2019  84%Placebo Ja
2019  86%Placebo My