Odchýlení přehled
Šest dívek a šest chlapců na cestě vesmírem. Doufají, že na ně na Marsu čeká sláva a láska. „Vysílání na kanálu Genesis obnovíme za 3 vteřiny 2 vteřiny 1 vteřinu“ Soutěžící věřili, že mají osud ve svých rukách. Dvanáct průkopníků života na Marsu obětovalo vše pro to, aby se stali hrdiny největšího dobrodružství v dějinách lidstva. Ve skutečnosti se stali obětmi krutého podvodu. Léonor si chtěla účastí v programu Genesis vydobýt slávu. Myslela si, že má své city plně pod kontrolou. Potom ale dala do hry celé své srdce. A otevřela tím Pandořinu skříňku minulosti. Některé rány ani čas zhojit nedokáže. Bolestné vzpomínky neblednou. Odchýlení je druhý díl napínavé série Phobos. Autor Victor Dixen v něm své hrdiny nechává odhalovat hrozivá tajemství, objevovat hranice snahy o přežití a zažívat první lásku.... celý text
Originální název: Distortion, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odchýlení. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 12 komentářůSouvisející novinky - Odchýlení (1)
Dokonalé městečko, Šašek a další knižní novinky (11. týden)
10.03.2024
Kniha Odchýlení v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v Přečtených | 88x |
| ve Čtenářské výzvě | 14x |
| v Doporučených | 4x |
| v Mé knihovně | 92x |
| v Chystám se číst | 46x |
| v Chci si koupit | 24x |
| v dalších seznamech | 2x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Victor Dixen také napsal(a)
| 2025 | Ohrožení |
| 2022 | Dvůr temnoty |
| 2023 | Vyslání |
| 2023 | Dvůr zázraků |
| 2024 | Dvůr hurikánů |

82 %
79 %

4,5*/5*
Odchýlení mě vtáhlo stejně jako Vyslání. Nové změny v životech hrdinek a hrdinů, výběrem partnera začínaje a bojem o přežití konče, mě bavily a táhly děj. Linka s Andrewem byla také super a dění na Zemi dodává oběma dílům další rozměr.
Léonor je mi čím dál více sympatická, líbila se mi její energie. Také musím zmínit logické technické detaily a nákresy.
Půl hvězdy strhávám za neproškrtané scény na Marsu. Občas se to vleklo a nějaká revize by pomohla.
Sečteno, podtrženo - nemůžu se dočkat dalšího dílu! Doporučuji!