Poslední hvězda přehled

Poslední hvězda https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/305746/bmid_posledni-hvezda-Odz-305746.jpg 4 256 256

Pátá vlna / Piata vlna série

< 3. díl

V jedné chvíli tu jste, a v další už nejste. Tak to bylo i předtím, než Jiní přišli. Jiní nevynalezli smrt, pouze ji dovedli k dokonalosti. Dali smrti tvář, aby na nás vyzráli, protože věděli, že je to jediný způsob, jak nás zničit. Konec nenastane na nějakém kontinentu nebo v oceánu, na žádné hoře ani planině, v džungli či v poušti. Skončí to tam, kde to začalo, kde to zůstalo od samotného počátku: na bitevním poli v posledním bijícím lidském srdci. Naším nepřítelem jsou Jiní, ale zároveň my sami. Jsou všude kolem nás, a přitom nejsou nikde. Touží po naší Zemi, a přesto chtějí, abychom ji měli my. Přišli, aby nás zničili i zachránili. Ovšem za těmito hádankami se nachází jediná pravda: Cassie byla podvedena, a stejně tak Eso, Zombie a Nuget. A s nimi i všech sedm miliard lidí, kteří kdysi žili na naší planetě. Podvedeni Jinými, podvedeni námi samotnými. V posledních dnech na Zemi se zbylí přeživší budou muset rozhodnout, co je důležitější: jestli záchrana vlastních životů... nebo lidstva.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poslední hvězda. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (52)

m2056
10.09.2023 3 z 5

Poslední díl série četl jsem jen z nutnosti dozvěděl se jak příběh dopadne je lepší než druhý díl ale klidně to šlo napsat do jedné delší knihy než dělat tři.

Fortuna7
18.08.2023 1 z 5

A sakra, tak tohle bylo fakt špatný. Vlastně naprosto chápu filmaře, že je natočený jenom 1. díl, protože z tohohle by se nedal natočit ani trailer... Knihu jsem měla celou dobu chuť odložit, ale vzhledem k tomu, že to byl závěrečný díl, tak jsem se překonala. Děj byl absolutně nezáživný, chování postav mi nedávalo smysl a ten konec to totálně zabil. Nebýt romantické linky, tak bych to absolutně nedala.
No a taková třešnička na dortu - jsem jediná komu přišlo, že ti mimozemšťani se vlastně vůbec nevyřešili? XD
Achjo, tahle série se teda moc nepovedla, celkově hodnotím tak 30%.


VA_Krtek
29.04.2023 2 z 5

Poslední kniha v sérii a tohle už bylo vysloveně utrpení. Nemám ve zvyku knihy nedočíst, takže jsem dal i tuhle, ale bylo to na morál. Nechcu se vlastně o tom ani moc rozepisovat. Kazdé z dětí v knize bylo nečím mezi Rambem a Jamesem Bondem. Ufff. To neeee.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Jdou si pro nás. Pro všechny.

18.04.2016


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Poslední hvězda v seznamech

v Přečtených365x
ve Čtenářské výzvě26x
v Doporučených16x
v Knihotéce213x
v Chystám se číst202x
v Chci si koupit71x
v dalších seznamech9x