Pár minut lásky přehled

Pár minut lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/106888/bmid_par-minut-lasky-Y8W-106888.jpg 4 390 390

Zvolit si střední školu, navíc ve vzdáleném městě, kvůli jednomu klukovi, který v onom městě bydlí, není zrovna nejlepší nápad. Vicky, hlavní hrdinka nového románu, na to přijde velice rychle, ale to už s tím nejde nic dělat. Ono je ve skutečnosti všechno maličko (anebo hodně..?) jiné ne v představách a snech. Vicky si musí zvyknout nejen na školu a spoustu učení, které ji při přípravě na náročné povolání zdravotní sestřičky čeká, ale i na internátní režim. Snaží se najít si nové přátele a především získat lásku kluka, který na ni u jaksi dávno zapomněl. Trochu moc úkolů na jednu šestnáctiletou holku!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pár minut lásky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (30)

Nelasp
05.09.2023 4 z 5

Jediná kniha od Lanczové, kterou jsem kdy vlastnila, zbytek byl vždy vypůjčen z knihovny..... Klasika od autorky, která se drží dost podobného hrubého scénáře, což mi vzhledem k věku, kdy jsem její knihy četla vůůůůbec nevadilo

Elulilinka1
30.12.2022 5 z 5

Stále jsem nepřišla na to, kam autorka chodí na tak zajímavé nápady, ale vlastně docela "ze života". V každé knížce se jí podaří vytvořit zcela odlišný a osobitý svět, což je prostě úžasné! Ani se nedivím, že i v dnešní době se jejím knihám pořád dostává takové pozornosti.


tittanie
22.05.2022

Sotva jsem dočetla Souhvězdí labutě, tak jsem si říkala, že má chuť na čtení lanczovek trvá. Nechtěla jsem číst, něco co jsem četla mnohokrát a pamatuju si, tak jsem sáhla po této knize. Trochu se mi některé věci vybavovaly, ale spoustu jsem si jich nepamatovala.
Moc se mi líbilo, jak autorka popsala stres z přechodu ze základky na střední školu. Vrátila jsem se v myšlenkách do svých patnácti a měla jsem přesně ten stejný pocit jako Vicky. Jenom jsem nebyla přesvědčená o Radkovi. A taky je škoda, že autorka nechala otevřený konec.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pár minut lásky v seznamech

v Přečtených953x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených15x
v Knihotéce179x
v Chystám se číst26x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech5x