Pamätné leto přehled

Pamätné leto
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42528/bmid_pamatne-leto-y4h-42528.jpg 4 71 71

Raine Smithová se chystá účastnit se letní olympiády jako jezdkyně amerického týmu. Její otec je šéfem vládního protiteroristického oddělení. Vzhledem ke své práci zmeškal spoustu událostí v Rainině životě, a proto se rozhodne, že tentokráte si závod jejího života nenechá ujít. Protože je ale hledaným cílem pro teroristy, je potřeba zajistit ochranu jak jemu, tak rodině a samotné Raine. Do její blízkosti se dostává agent jménem Cord Elliot, který má dohlížet na její bezpečnost. Mezi ním a Raine vzniká nebezpečná přitažlivost, ale zároveň mezi nimi stojí jeho nebezpečná práce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Remedium
Originální název:

Remember summer , 1984


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pamätné leto. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

biki
22.07.2022 4 z 5

Po letech jsem si připomněla knihu od jedné z mých oblíbených autorek, která mě ani dnes rozhodně nezklamala. Je pravda, že kniha je již trochu poznamenaná zubem času, ale originální zápletka z jezdeckého prostředí a sympatičtí hrdinové s uvěřitelnými motivy svého chování to zcela vyvážily. Po mně je nesporným vrcholem knihy popis strhujícího závodu, který asi patří k té nejnáročnější disciplíně v jezdeckém sportu (navíc si nepamatuju, že bych četla nějaký jiný příběh týkající se tohoto konkrétního druhu sportu) a moc se mi líbily také Cordovy zásahy coby "zaříkávače koni".

georginaa
03.12.2020 4 z 5

Příběh z koňského sedla je i nebezpečný sport, hlavně když někdo nechce aby Raine vyhrála v závodech. Romantika s detektivní zápletkou je opět plná napětí a to se m i líbí. Lowell prostě umí tu atmosféru, kdy se čtou řádky tak rychle, že najednou je konec.


havrmoni
02.07.2018 5 z 5

Já jsem spokojená. Bavilo mě to včetně popisu večeře i jídlo totiž patří ke svádění. To jak se přitahovali hned od začátku je možná rychlé,ale ne neobvyklé. Není vyjímkou,že vztah a poznávání se příjde až po sexu,právě kvůli té živočišné přitažlivosti. A jak jsem byla napnutá u závodu,jako bych ho sledovala naživo. Tahle autorka mě zaujme ať už píše o koních,horninách,zlatu nebo jeskyních.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pamätné leto v seznamech

v Přečtených107x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených2x
v Knihotéce55x
v Chystám se číst25x
v Chci si koupit6x