Ostatní matky přehled

Ostatní matky
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534076/bmid_ostatni-matky-65ee1ce135a3d.jpg 4 34 34

Když poblíž jejího domova za záhadných okolností zemře mladá chůva, je si novopečená matka Tash jistá, že by z toho konečně mohl být námět na článek, který by jí pomohl znovu nastartovat její novinářskou kariéru. Mezitím taky potřebuje najít co nejbližší školku pro svého synka. Nedaleko ní se rozprostírá nádherná čtvrť plná bohatých a přátelských rodin, které žijí v přepychových domech a zvou ji na okázalé návštěvy, během nichž si jejich syn může hrát s ostatními dětmi. Když však zemře další mladá žena z okolí Tashiných nových přátel, začne jí být jasné, že tu něco nehraje. A čím víc pátrá, tím zajímavější věci o ostatních matkách ze synovy školky zjišťuje. Jsou tyto ženy skutečně jejími přítelkyněmi? Nebo existuje jiný, nebezpečnější důvod, proč ji přijaly do jejich exkluzivních životů? Kdo přesně koho vyšetřuje?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

The Other Mothers, 2023


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ostatní matky. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (13)

Mandlevest
05.10.2024 5 z 5

A já půjdu na maximum, tohle je další z řady " sousedských" thrillerů, které si občas s velkou chutí přečtu. A Ostatní matky jsou opravdu čtivé, ač jsem se chvíli začítala, čím víc jsem se do příběhu nořila, tím víc mě to bavilo, a to musím ocenit pěkným hodnocením. Někdy je to naopak, že kniha ve druhé půlce ztrácí dech, ale tohle se tu ,pro mě, nestalo. Samozřejmě, jako u většiny thrillerů, v některých krocích jednotlivých účastníků nehledejte logiku ( z mnoha: opravdu ten případ policie jen tak odložila?). Také konce jsou více či méně krkolomné a je asi nějaká móda, nechávat si jich několik do posledních kapitol. Ale autorka mě celkem zručně vodila " za nos", podstrkovala několik falešných indicií a mě bavilo to zašmodrchané klubko zvláštních vztahů, plných intrik, lásky i nenávisti, rozmotávat. Napínavý příběh, užila jsem si ho.

čef
05.10.2024 4 z 5

Napsáno zajisté zručně tak, jak je to v tomto žánru thrillerů samozřejmě žádoucí. Děj se motá kolem dětiček a jejich rodičů a i jinak se nabízí hlavně maminkám na mateřské dovolené pro kraťounké chvíle odpočinku. Pátrá se hlavně po důvodu smrti chůvy, který policie smetla jako nehodu. Mezitím se vztahy dále šmodrchají a šmodrchají, až z toho zřejmě ani autorka neví jak ven. Já to vím, ale neřeknu.


ArwenAragorn
29.09.2024 5 z 5

81%

Sophia:
Občas mě na okamžik zachvátila prudká panika a já se snažila bojovat, ale čím dál víc jsem se nechala unášet, jako bych plula na teplých šplouchajících vlnách. Pořád jsem ještě byla vzhůru, ale už jsem se nebála spánku. Už jsem se mu nebránila - začínala jsem ho chtít.
_________________________________________________________________________________
Tak takový typ thrillerů mám ráda. Nebo spíš psychologických románů s thrillerovými prvky. Ve vyprávění se střídají dvě časové roviny. Sophie předtím a Tash teď. Je tam tolik zvratů, že jsem se nestačila divit a ty ke konci opravdu stojí za to. Pro mě mnoho překvapení.
Jak byste se zachovali vy, být Tash?
Doporučuji!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Příliš pozdě, Někdo jako ty a další knižní novinky (26. týden)

23.06.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ostatní matky v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených39x
v Doporučených1x
v Knihotéce77x
v Chystám se číst90x
v Chci si koupit21x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

2022  79%Greenwich Park
2024  86%Ostatní matky
Skrýt reklamy