Osamělý králíček přehled

Osamělý králíček https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488070/bmid_osamely-kralicek-FCb-488070.jpg 4 83 83

Malá Sára najde u cesty krabici. Když ji otevře, najde v ní roztomilého králíčka. Chlupáček najde domov v záchranné stanici, ale je posmutnělý. Bude potřeba najít mu kamaráda! V útulku plném zvířátek by to měla být hračka. Podaří se Sáře to, co si usmyslela? Zorganizovat ve škole peněžní sbírku na podporu útulku a přesvědčit rodiče, aby si Muffiho vzali domů? Krásný příběh o lidech s dobrým srdcem, kteří pomáhají zachraňovat zvířátka.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Osamělý králíček. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

bee88maja
21.10.2022 3 z 5

Pro malé čtenáře jako dělané. My jsme knihu využili k čtení před spaním, nebo jako námět pro hlasovou zprávu, když je někdo z nás mimo domov. Kniha obsahuje i ilustrace. Milé dílo.

Vicusss
21.11.2021 5 z 5

Knižku som kúpila 8-ročnej slečne a pred darovaním som si ju zo zvedavosti prečítala. Je to naozaj krásny a zaujímavý príbeh, páči sa mi, že je podľa skutočnosti. Veľmi príjemné a jednoduché čítanie, ako stvorené pre milovníkov zvierat. Verím, že aj ostatné časti sú podobnej kvality, no zajačika som vybrala lebo sama mám doma zajkov :)


Abukšákul
13.01.2021 5 z 5

Všechny příběhy se šťastným koncem se točí kolem záchrany nebohého zvířátka. Jinak tomu nebylo ani v téhle o králíčkovi. Příjemné večerní čtení, klukům se líbila, zvládnou i 2há 3tí třída sami. Můžeme doporučit.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Osamělý králíček v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených129x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených8x
v Knihotéce72x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit4x