Opice z našej police přehled

Opice z našej police
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/198732/opice-z-nasej-police-198732.jpg 4 45 45

Krista Bendová je skvelou autorkou humoristickej literatúry pre deti. Pri jej písaní sa nielenže dobre zabáva, ale aj deťom poskytuje naozajstné čitateľské potešenie. Príbeh pätnástich opičiek, (Jupko, Fricko, Mikinko, Jumbo, Kikinko, Pepenke, Bajkal, Nanuk...), troch podarených bračekov, ich trpezlivej a láskavej mamy a milujúcich starých rodičov vtiahnu čitateľa do ríše ľudských výmyslov, hier a dobrodružstiev. Bonusom knihy je Frickova tajná reč, ktorá má neuveriteľnú čarovnú moc.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Opice z našej police. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

hi24nd
02.12.2020 5 z 5

Skvělá kniha, byl jsem mile překvapen. Při čtení jsme se dobře bavili a rodič, který ji bude číst dětem se naučí obstojně koktat a šišlat. Koupená ve slevě, po přečtení jsem zakoupil další a věnoval ji do družiny kde chodí syn do školy.

freejazz
16.04.2020 4 z 5

dovolil som si zmeniť prvé vydanie tejto klasiky, vyšlo už v roku 1966 a sprevádzalo niekoľko generácií školákov. neviem, ako je to dnes, ale veľmi by som odporúčal čítanie v rodinách s dvomi a viac deťmi.


Medulka.013
13.04.2019 5 z 5

Franta a Jupka. Mikinka a Jumbo. Kikinki, Pepenke a Fufunku. Eskymo, Bajkal a Nanuk. Monoskop, Ultrazvuk a Ventilátor. Salamandr. A nakonec Děda praděda.
Mně se ten příběh velmi líbil a bylo zábavné poctivě číst a překládat, co který z těch polidštěných opic-neopic zrovna říká..

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Opice z našej police v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených57x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených3x
v Knihotéce12x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x