Vzdálenost mezi námi přehled

Vzdálenost mezi námi https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517295/bmid_vzdalenost-mezi-nami-Pfl-517295.jpeg 4 100 100

Caymen ví, že boháčům se nedá věřit. A za celá léta, kdy je studovala zpoza pokladny v obchodě s porcelánovými panenkami, neviděla nic, co by dokazovalo opak. Na scénu vchází Xander – vysoký, moc pěkný a nechutně bohatý. I když je okouzlující, Caymen si je jistá, že jeho zájem o ni nevydrží. Nebo ne? Ale právě ve chvíli, kdy ji Xander už už přesvědčí, že bohatství není charakterová vada, najednou zjistí, že peníze hrají v jejich vztahu zásadní roli. Dokáží překonat vzdálenost, která je dělí?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: ekniha , CooBoo
Originální název:

The Distance Between Us , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzdálenost mezi námi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (25)

petusska01
11.05.2024 2 z 5

(SPOILER) No, čítala som od Kasie určite aj lepšie. Toto bolo také hŕŕ bŕŕ. Caymen bola taká celkom super pubertiačka, s tým sarkazmom a zodpovednému prístupu k obchodu. Jej mama taká trochu zatrpknutá. Xander bol taký všeobecne nemasný neslaný, ale tiež sympatický čo sa týka jeho prístupu k samotnej Caymen. Ale akože, je to také nedokončené... čo nakoniec idú študovať? Čo budú robiť? Čo ten jej otec? Kde bola zápletka? No ja ti neviem, rýchlo začalo, rýchlo skončilo. Dalo sa z toho určite ešte niečo vybúchať. Určené pre mladšie ročníky, začiatok čítania romantických príbehov. Inak asi treba siahnuť po iných Westovkách, pripadne autoroch.

nofreeusernames
19.04.2024 2 z 5

Kolik knížek Kasie West už u nás vyšlo? Hodně. Kolik jich ještě nevyšlo? Taky hodně. A je dobře, že to CooBoo dohání s těmi staršími kousky, protože osobně mám ty první knížky od Kasie mnohem radši. P.S. Líbíš se mi a Po tvém boku budou navěky mé fav, ale Vzdálenost mezi námi určitě patří k těm lepším od Westové.

Hlavní hrdinka Caymen pracuje v obchodě s panenkami své babičky a zpovzdálí sleduje a soudí boháče, co u ní nakupují. Podobně rychle si udělá i názor na Xandera, který jednou zabloudí do jejich obchodu. Jenomže ačkoliv se od něj snaží Caymen držet dál, on se pořád vrací a postupně se jí dostává pod kůži, což rozhodně nesmí zjistit její máma.

Caymen je občas napřesdržku, jako mnohé náctileté hrdinky, takže odpouštím, má ale top hlášky a Xander ji dost vyvažuje. Je to teda boháč, ale takový dost na pohodu, nerozmazlený, nesobecký a taky není debil. To bylo moc fajn.

Přečtete to rychle, bude vás to bavit, romantika je hezká, řeší se tam rodinné trable, prostě další Westovka, kterou nechci, abyste přešli bez povšimnutí.


sabi_z_knihy
01.04.2024 5 z 5

Tak tohoto jsem se docela bála. (A nejen pro to, že panenky jsou zkrátka děsivé. XD) Možná i proto mi trvalo tak dlouho, než jsem se k ní dostala. Ale moje obavy byly naprosto zbytečné.
Jakmile jsem začala, už jsem se nemohla od knihy odtrhnout. Už dlouho mě nějaká kniha takto nechytla. Jo, neříkám, že byla naprosto dokonalá, ale splnila všechno, co jsem zrovna potřebovala.
Caymen mi byla neskutečně sympatická. Myslím, že mi naprosto skvěle sedla a nemyslím si, že to bylo jen kvůli jejímu naprosto skvělému smyslu pro humor, který s ní sdílím. A Xander? No, bylo by hodně divné, kdyby se nestal jednou z mých dalších knižních lásek. A jejich vzájemná chemie... nemusím být dobrá v chemii abych věděla, že to mezi nimi jiskřilo. :D XD
Líbilo se mi, jak skvěle celou knížku Kasie opět pojala. Nechci to moc rozepisovat, ať nic nespoileruju, ale ve zkratce - naprosto originálně pojatý celý děj.
Je jedna věc, kterou na knížek u Kasie úplně nejvíc miluju - člověk u nich krásně zrelaxuje a přitom je tam tolik krásných a hlubokých myšlenek a pár věcí na zamyšlení. Ale když to tam nechcete vidět, klidně to můžete ignorovat a číst to jen jak další romanťárnu.

Pokud jste čtenáři romanťáren, tato kniha je nutnost.

5/5

instagram: @sabi_z_knihy

všechny komentáře

Související novinky (1)

Tlukot tisíců srdcí, Šťastně až do smrti a další knižní novinky (23. týden)

04.06.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vzdálenost mezi námi v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených127x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených7x
v Knihotéce113x
v Chystám se číst101x
v Chci si koupit28x
v dalších seznamech5x