Láska a jiné úkoly přehled
Láska a jiné úkoly série
1. díl >
Léto sedmnáctileté Abby Turnerové neprobíhá úplně podle jejích představ. Je už ne tak tajně zamilovaná do svého nejlepšího kamaráda Coopera. Nezvládá pomoct mámě s jejími psychickými problémy, a teď ji navíc odmítli vystavit její obrazy na jedné výstavě. A tak si napíše seznam deseti věcí, které musí stihnout za následující měsíc. Musí se naučit postavit svému strachu nebo se také zamilovat. Ví, že když splní všechny položky ze seznamu, stane se z ní ten správný umělec. Ale jak se jí krátí čas, zjišťuje, že uskutečnit některé věci je velice obtížné a že možná nezvládne změnit svou tvorbu, když nebude schopná změnit sebe sama.... celý text
Originální název: Love, Life and the List, 2017
Co říkají o knize uživatelé?
Mnoho čtenářů vyzdvihuje romantiku a humor příběhu. Hlavní postavy, Abby a Cooper, jsou oblíbené a jejich interakce přináší radost. Někteří čtenáři však očekávali více hloubky a emocí. Kniha je považována za příjemné oddechové čtení s vtipnými momenty a rodinnými vztahy, které dodávají příběhu na autentičnosti. Zatímco někteří ji hodnotí jako skvělou, jiní ji považují za průměrnou, ale stále čtivou. Více v komentářích.
Komu by se kniha Láska a jiné úkoly mohla líbit?
- Milovníci romantických příběhů
- Čtenáři hledající oddechovou literaturu
- Fanoušci humoru a vtipných dialogů
- Ti, kteří ocení silné rodinné vztahy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska a jiné úkoly. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 115 komentářůSouvisející novinky - Láska a jiné úkoly (2)
Knižní novinky (46. týden)
14.11.2021
Knižní novinky (27. srpna - 9. září)
27.08.2018
Kniha Láska a jiné úkoly v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 6x |
| v Přečtených | 724x |
| ve Čtenářské výzvě | 28x |
| v Doporučených | 46x |
| v Mé knihovně | 344x |
| v Chystám se číst | 219x |
| v Chci si koupit | 64x |
| v dalších seznamech | 7x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
první láska pro dívky romantika škola kamarádi, přátelé pro dospívající mládež (young adult)Kasie West také napsal(a)
| 2017 | Po tvém boku |
| 2019 | P.S. Líbíš se mi |
| 2020 | Kluk odvedle |
| 2017 | Náhradní kluk |
| 2018 | Láska a jiné úkoly |

86 %
79 %

Láska a jiné úkoly
Tohle se četlo samo, moc se mi líbilo, jak se hlavní hrdinka nedala a zkrátka si šla za svým, aby její výtvarná tvorba získala tu kýženou hloubku. Hm, a překvapilo mě, který kluk to nakonec vyhrál... :) Hezké byly emaily s tatínkem a také vtipné esemesky s kamarády. Kasie prostě umí.