Odvaha na pravdu přehled

Odvaha na pravdu https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/154323/odvaha-na-pravdu-154323.jpg 4 77 77

Whispering Springs série

< 2. díl

Zoe prežíva prvé mesiace manželstva s Ethanom, súkromným detektívom. Medové týždne naplnené vášňou však naruší tieň z minulosti. Zoe, bytová architektka so zvláštnym šiestym zmyslom, dokáže vycítiť energiu, ktorú po sebe zanechávajú hlboké emócie alebo tragédia, a odhaliť tak tajomstvá ukryté v domoch svojich klientov. Teraz však zachytí hrozbu vo svojom bezprostrednom okolí: narazí na desivé, temné vibrácie. Zanechal ich tam manžel jej najlepšej priateľky, ktorý má byť údajne mŕtvy? Bol to niekto, koho si Zoein manžel znepriatelil pri vyšetrovaní smrti svojho brata? Alebo túži po pomste dakto zo súkromnej psychiatrickej kliniky, ktorej čudné praktiky Ethan so Zoe odhalili...? Česky vydáno pod názvem Pravda nebo věrnost.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Truth or dare , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odvaha na pravdu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

pip11
21.09.2021 5 z 5

Pěkné a opět poutavé pokračování, kde více prostoru dostává také Arcádie a další zajímavé postavy. Kniha má více zápletek a příběh je napínavější než předchozí díl. Bylo hezké a příjemné začíst se do této série. Také doufám, že autorka zvažuje napsání třetího dílu.

petraj30
22.09.2020 5 z 5

Moc pěkné. Tento díl mi přišel víc akčnější, než ten předešlý. Opět se zde setkáváme se všemi hrdiny z prvního dílu, ale pořád jsem čekala, že si každý jednotlivec najde svou druhou polovičku. Tady to bylo jen okrajově zmíněno, takže souhlasím s komentáři pode mnou, že musel být napsán ještě jeden poslední díl. Tak doufám, že u nás ještě vyjde.
Bylo to moc pěkné, ale někdy mi bylo obou hrdinů moc líto tím, jak se neustále utápěli v nevědomosti, co s nimi vlastně bude. I tu věc s těmi pavučinami jsem rychle rozluštila, ale nevadilo by mi, kdyby to mělo ještě pár stránek navíc:-)
Moc se mi to líbilo a určitě se ke knihám ještě vrátím, Jako oddechovka naprosto ideální:-)


Kudík
15.07.2020 4 z 5

Druhý díl mi přišel vtipnější než první. Nejvíc jsem se bavila u bezpečnostních dárků Zoe pro Ethana, a to jak o nich Ethan žertoval. Ohledně pavučin jsem měla jisté podezření, které mi vyšlo. Také jsem četla, že se jedná o trilogii, ale evidentně autorka napsala, v sérii Whispering Springs, díly dva.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Odvaha na pravdu v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených115x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce111x
v Chystám se číst36x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech1x