Odpočet přehled

Odpočet https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505484/bmid_odpocet-0jX-505484.jpg 5 67 67

Ohýbači reality série

1. díl >

Po dlouhém čekání konečně došlo k prvnímu kontaktu s mimozemskou civilizací. Bohužel tomu moc lidí nevěřilo – a ještě méně z nás si uvědomovalo, jak málo času nám noví vládci dali na to, abychom své planetě zajistili bezpečí. V závěru tajemné mimozemské zprávy se lidstvo dozvědělo, jak se připojit k záhadné hře. Účel hry není jasný. Netušíme, kde jsou umístěny servery, a herní mechanismy přesahují možnosti našeho chápání. Přesto hra postupně nabírá na obrátkách a připojuje se k ní stále více hráčů. Brzy už nebude možné ignorovat fakt, že události ve hře mají přímý dopad na dění v realitě. A nejen v té naší… Zatímco se s novou hrou seznamujeme, čas neúprosně běží. Nikdo nedokáže s jistotou říct, co se stane, až bezpečnost Země přestane být garantována a bude záležet jen na nás.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: ekniha , Fantom Print
Originální název:

Искажающие реальность (Iskažajuščije real'nost') , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odpočet. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Andi
16.11.2023 4 z 5

Paráda. Zpočátku jsem se nemohla začíst a nebavilo mě to. Bála jsem se, že to tak zůstane až do konce. Navíc mi to přišlo stejné jako Bylinkář, hlavní postavě vždy všechno vychází a má obrovské štěstí. Nakonec jsem se smířila s tím, že takto Atamanov zkrátka píše a rozhodla se si čtení užít. Nebylo to jen fantasy, tentokrát se pustil do military sci-fi a byla to trefa do černého. Nový nápad, .... dobrý nápad. :-)

myskakarel
13.11.2023 5 z 5

Dej napínavý od začátku až do konce, velmi čtivé. Hned jdu číst druhý díl.


rimar
16.02.2023 5 z 5

Autor opět nezklamal a dostáváme skvělý příběh který má spád a chytne člověka a už ho nepustí. Velmi zajímavá myšlenka propojení reálného světa a hry. Hlavní hrdina opět na co sáhne mu vychází ale je to díky jeho kreativnímu myšlení které je úplně jiné než osekaná mysl vojáků kteří to tam řídí. Paráda je že z příběhu nebere větší čas rozhodování o levlech a nastavováni různých herních dovedností a je to hlavně o příběhu. Jediná chybička takové série je že člověk musí čekat na další díly a fakt je to čekání dlouhé:-).

všechny komentáře

Související novinky (1)

Most sebevrahů, Jelení vršek a další knižní novinky (47. týden)

20.11.2022


Citáty z knihy (1)

Neopovažuj se v mé přítomnosti urážet ženy! Máš matku, já mám taky matku. Všichni mají matku. Chovej se k ženám, jež dávají život, s úctou.


Kniha Odpočet v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených88x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených8x
v Knihotéce62x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech1x