O fous líp přehled

O fous líp https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/318866/bmid_o-fous-lip-x2Z-318866.jpg 4 107 107

Středobodem Jitčina života je její manžel a děti. Když ji manžel opustí, zjišťuje, že si nejspíš nesežene práci, protože nemá žádnou pořádnou praxi. Nezbývá jí než přijmout místo v Paláci jógy, ačkoli tamní zaměstnanci na ni působí podivínsky. Než se Jitka rozkouká, její život se otočí o 180 stupňů. Věci, které považuje téměř za zázrak, se však začnou dít teprve tehdy, když pochopí, že klíčem k jejich uskutečnění je láska k sobě samé.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize O fous líp. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (34)

Aghatte
10.02.2024 odpad!

Knihu jsem velmi svižné proskákala, no taková česká ženská klasika. Doufám, že to nezfilmují s Kostkovou a Čermákem a Vágnerovou ( jiné herce evidentně nemáme ).
Co mi tedy vadí v českých knihách jsou nesnesitelné děti. Matky nechodí do práce, aby se mohly věnovat dětem, a ty jsou pak vylíčeny jako banda rozmazlených neurvalců, co čumí do telefonů a nenávidí se navzájem případně nesnáší své rodiče. Za vysvědčení jim kurýr přivalí 2x iphone.
V lepším případě dojde k nápravě, ale někdy taky ne.
Robert byl debil na entou, vyběhla bych s ním i s jeho prachama, že by nestačil počítat schody. Já bych mu dala tlustýho kámoše!
A Jituš jako submisivní myška, nerozhodná a závislá celý život na tom, co pán tvorstva řekne či udělá, připlazí se na první kývnutí. To má být proměna z káčátka v labuť? Sama tomu nevěří.
Akorát mě tyto knihy rozčílí. Dělá to z žen husy.

Zuzulinka
21.06.2023 5 z 5

Kniha se mi líbila. Hezky napsáno. Čtivé!


Myš007
02.02.2023 5 z 5

Další kniha od mé oblíbené autorky, české knihy a příběhy tak nějak prostě ze života, to je mé oblíbené čtení. Velmi čtivé, opět jsem "zhltala" za tři dny. Nejvíce mě asi pobavila oslintaná krysa v roli psychoterapeuta a rozhovory s ní :-) Už mi od Petry Zhřívalové chybí jen "Design vraždy" a budu ji mít přečtenou celou, takže mi nezbude nic jiného, než doufat, že zase brzy něco napíše. Opět dávám do doporučených :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha O fous líp v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených147x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených7x
v Knihotéce106x
v Chystám se číst67x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech1x