Palác na jezeře Ču-An přehled

Palác na jezeře Ču-An https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/411208/bmid_palac-na-jezere-cu-an-TV9-411208.jpg 3 44 44

Nové případy soudce Ti série

1. díl >

Soudce Ti směřuje na své nové působiště. Nepřízeň počasí ho ale přinutí cestu přerušit a před deštěm a záplavami se uchýlit do paláce podivné VIP rodiny. Dochází k několika úmrtím, jak mimo palác, tak i uvnitř. Všechny vraždy ale něco spojuje a je jen na soudci Ti, aby tajemství odkryl.

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Garamond
Originální název:

Le Château du lac Tchou-an, Les nouvelles enquétes du junge Ti , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Palác na jezeře Ču-An. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

TeaPeter
20.08.2023 2 z 5

Kniha sice nedosahovala kvalit knížek Roberta van Gulika, ale přece jen nebyla úplně špatná. Chybí tam hlavně propracovanost a znalost historických a kulturních reálií. Nenáročná jednohubka na horké léto, kdy člověk nemá sílu přemýšlet.

Naias
24.12.2021 1 z 5

Des, sudca Ti prišiel o svoj postreh, bystrý úsudok, pevný charakter i činorodosť. Autor z neho dokonca spravil alibistického zlodeja, čím tomu paškvilu nasadil korunu. Ak mienil urobiť zo sudcu človeka, ktorý nemá so svojím predobrazom okrem mena nič spoločné, prečo nestvoril vlastnú postavu? No hej, to by sa nemohol priživovať na cudzej sláve.


zazvorka
06.08.2021 odpad!

Bída a utrpení - tak se mi to jevilo. Abych byla spravedlivá - pokud by autor nevykradl pana Gulika a vytvořil svého vlastního soudce, dívala bych se na to jinýma očima. Nestal by se mým oblíbeným, ale byl by mi lhostejný. Takto mi opravdu hodně vadily změněné charaktery postav a celková atmosféra příběhu. Původní příběhy miluji a četla jsem vícekrát, tyto nové mi však bohužel v žádném případě neumožní vstoupit do stejné řeky. Jaký důvod měl imitátor pro svůj neautorský počin - opravdu mne nenapadá nic než lenost a snadný zisk.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Palác na jezeře Ču-An v seznamech

v Přečtených64x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce53x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit1x