Nová biokuchařka Hanky Zemanové přehled

Nová biokuchařka Hanky Zemanové https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/511907/mid_nova-biokucharka-hanky-zemanove-H3x-511907.png 5 40 40

Kompletně přepracovaná Biokuchařka obsahuje nové recepty, aktuální informace o biopotravinách, nových výživových trendech, rady pro výběr potravin i vaření. Zásady zdravého stravování. Seznámení s ekofarmáři a producenty biopotravin. Recepty na přípravu polévek, salátů a pomazánek, zeleninových a luštěninových jídel, pokrmy z biomasa, příloh a sladkých jídel.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nová biokuchařka Hanky Zemanové. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

mirka0586
19.07.2023 5 z 5

Překrásně nafocená...

Sandalkar
09.08.2021 5 z 5

Víte jak. Kuchařky.
Prolistujete, nadchnete se, kolik novych receptu uvarite, pak udelate jeden a odlozite knihu na nejvyssi polici v kuchyni, kde se na ni práší.
Tahle kuchařka je jiná. Hodne se dozvite. Hodne se nadchnete. Dost popremyslite. Možná zredukujete a zjednodusite jidelnicek. Mozna zaradite vice zeleniny, seminek, lustenin...nebo taky ne. Kazdopadne bude bavit vsechny, koho jidla zajima a cti motto zmena je zivot.

Tesim se, az nekdy v budoucnu bude treti vydani. A my zase uvidime posun.


MagdaFish
25.02.2021 5 z 5

Naprosto přehledná, názorná a mnohé vysvětlující kuchařka. Hanka Zemanová má dar propagování v nejlepším slova smyslu, jak v knihách, tak na sociálních sítích.
V jejím podání jsou bio výrobky sexy a cool. A stejně tak jídla z nich. No řekněte, napadlo by Vás jen tak z voleje udělat si jáhlový pudink? Mě teď už jo. :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nová biokuchařka Hanky Zemanové v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených47x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených5x
v Knihotéce38x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit25x