Netušená láska přehled

Netušená láska https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514768/bmid_netusena-laska-QmT-514768.jpg 4 25 25

Růžová kolekce série

< 3. díl >

Zpočátku ho odpuzovala, teď bojuje o její lásku... John Chester se vrací do rodné Anglie. Přítel ho varuje, že ho bude spousta žen uhánět k sňatku. John si s tím ovšem hlavu nedělá. Touží si najít milou a laskavou dívku, a teprve potom se oženit. Na lodi se z telegramu dozvídá, že jeho strýc zemřel a on po něm zdědil titul vévody a zchátralý hrad Chesterton Castle. Neochotně se vydává sídlo navštívit a cestou poznává Ginu Wilsonovou. Gina je přesně ten typ emancipované ženy, které ho odpuzují – hrdá, upovídaná, inteligentní. Přesto si ji během společně stráveného času oblíbí, a dokonce k ní zahoří láskou. Gina mu ovšem dohazuje svoji bohatou přítelkyni, která by ho mohla dostat z finančních problémů. Vyřeší John své potíže s penězi jinak? Podaří se mu získat srdce té, kterou doopravdy miluje?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Saga Egmont
Originální název:

Love Finds the Way , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Netušená láska. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

janqa410
24.06.2020 4 z 5

(SPOILER) Velmi krátké milostné vzplanutí, ale to pouze do počtu stran. Příběh a jeho průběh, načasování, tím jak se děj vyvíjel - skvělé, odpočinkové čtení, napsáno přesně tak, jak má román vypadat. Gina od první chvíle padla Johnovi do oka a to i přesto, že to byl zpočátku takový cynik, bylo naprosto zřejmé. Hlavní zápletka, snaha o zachránění hradu mě velmi bavila, ale nesobeckost a starost nejen bohaté Giny, ale také těch "zbloudilých oveček", to byla v dnešní sobecké a bezohledné době, opravdová radost pro oko.

Barbora H
19.01.2017 1 z 5

Nemastné, neslané...


MinaHawke
25.10.2015 5 z 5

Je pravda, že je to psané jiným stylem než jak psala Barbara Cartlandová, ale i tak se mi kniha líbila. Příběh mě bavil, dokázala jsem se do něho vžít. Takže si myslím, že alespoň pro mě kniha svůj účel splnila.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Netušená láska v seznamech

v Přečtených43x
v Doporučených3x
v Knihotéce49x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x