Nepozvaný hosť přehled

Nepozvaný hosť
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/126613/nepozvany-host-126613.jpg 3 58 58

Román čitateľa uchváti od samého začiatku, keď si Fleur Daxeny, krásna a sebavedomá žena v hotelovom butiku vyberá z drahých čiernych klobúkov. „Prečo len čierne?“ chce ju ovplyvniť predavačka... Ona trvá na svojom a nezabudne dodať, že pôjde o platbu na účet čísla hotelovej izby. Čitateľ nič netuší, nepozná Fleur... Tá sa pomocou oznámení v novinách zúčastňuje pohrebov a zádušných omší, kde sa zoznamuje s bohatými čerstvými vdovcami, očarí ich, následne ošklbe a zakrátko zdúchne. Svojím šarmom to dosiahne aj u veľmi bohatého Richarda Favoura, ktorý práve stratil milovanú manželku. Vstúpi aj do života jeho rodiny a začína sa tam cítiť dobre. Richard je síce veľmi zamilovaný, no k nej sa správa ako k vysokoškolskej panne. Fleur zisťuje, že pri ňom ostala dlhšie, ako mala vo zvyku, a peniaze, jej hlavný cieľ, sa jej vzďaľujú.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nepozvaný hosť. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Aquagirl
23.03.2022 4 z 5

Další knížka od mojí oblíbené Sophie, ale tady mi chyběla taková ta její lehkost, humor, se kterým píše svoje knížky. Ale jinak se mi příběh moc líbil, byl takový jiný. Celou dobu jsem nevěděla jestli mám Fleur fandit nebo ji nesnášet.

milacicka
21.09.2015

Když člověk nic neočekává tak aspoň není zklamaný :D


Marceles
14.03.2015 5 z 5

Pohodová, oddychová knížka, krásně se čte,.Od autorky jsem četla i zábavnější knížky, ale ani tato mě rozhodně nezklamala !

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nepozvaný hosť v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených98x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených2x
v Knihotéce117x
v Chystám se číst38x
v Chci si koupit7x