Naslouchejte! přehled

Naslouchejte!
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485105/bmid_naslouchejte-WxO-485105.jpg 3 13 13

Proč máme takové problémy se vzájemným porozuměním, ať už mluvíme s kolegy, přáteli nebo rodinou? Nebylo by lepší, kdyby vás ostatní konečně začali poslouchat a skutečně chápat? Dale Carnegie (autor věčného bestselleru Jak získávat přátele a působit na lidi a mnoha dalších) věřil, že spousta lidí zanechává špatný první dojem pouze proto, že nedokáže druhému efektivně naslouchat. Díky této publikaci se za použití názorných příkladů, jednoduchých technik a praktických cvičení rychle stanete lepším posluchačem – a brzy zjistíte, že i vy sami jste často lépe vyslechnuti a pochopeni. Učení Dalea Carnegieho a jeho následovníků vás snadnou, pochopitelnou cestou provede základy komunikace a mezilidských vztahů a stane se tak novou nepostradatelnou součástí vaší knihovny.... celý text

Osobní rozvoj a styl Sociologie, společnost
Vydáno: , Via

Listen!, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Naslouchejte!. Přihlašte se a napište ho.

DrCocktail
08.04.2025 2 z 5

Když Carnegie, tak raději Jak získávat přátele a působit na lidi. Kniha mě nijak zvlášť nezaujala. Všechny klíčové myšlenky by se vešly na pár stránek a neustálé škatulkování věcí do seznamů mě taky nijak neohromilo. Možná je to zkrátka tím, že kniha nepochází přímo z rukou pana Carnegieho.

janulka1310
20.03.2025 3 z 5

Vzhledem k tomu, že jsem již četla více knih od Carnegieho a dále i od jeho pokračovatelů, věděla jsem, co očekávat. Naopak jsem byla mile překvapena, protože od jiných knih, které už nepsal Carnegie, se mi tato celkem líbila. Byla moderní, přehledná a jasná.

martin9666
16.05.2023

Knihu jsem dočetl pouze do 3/4, dál už jsem to nedal, protože nechci příliš ztrácet čas. Člověk by po pohledu na obálku a autora čekal trochu jiné čtení - zhruba jak popisuje čtenář maja8148 níže. Kniha je zbytečně tlustá - "důležité informace" by se daly dát na max 5 stránek A5. (A to i ty "důležité informace" jsou spíše common knowledge než nějaké zázračné rady). Zbytek knihy jsou obecné kecy, umělé příklady a nefunkční selftesty. Pokud možno, knihu do ruky ani neberte a radši si běžte s někým popovídat - naučíte se mnohem víc.

Kniha Naslouchejte! v seznamech

v Mé knihovně12x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)