Můj devátý dotek přehled

Můj devátý dotek https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/174598/bmid_muj-devaty-dotek-LZD-174598.jpg 4 86 86

Autentický, ryzí deník plný obrovského množství emocí. Diny, matka čtyř dětí, ztrácí svoji druhou polovičku, svého manžela, přítele, své druhé já. V jedinou chvíli, v jediný okamžik osud zasáhl a při nezaviněné autonehodě jí sebral muže. Na bedrech jí nechal velký dům se zahradou, zvířaty a kopu starostí. Deník Mirky Šimkové nám popisuje období dvou let probíhajících poté. Den po dni nám přibližuje události, myšlenky a pocity ženy, která i přes nepřízeň osudu jde za svou touhou žít dál a milovat, odráží se ze samého dna emocionální prázdnoty a nachází v sobě sílu věřit v život sám. Kniha, která Vás změní. Naleznete ve svém nitru to, co nám lidem dává opravdový pocit štěstí a jistoty. A lidem, které máte ve svém srdci, budete častěji říkat: MÁM TĚ RÁD. Ten, kdo nečetl, úplně nepochopí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můj devátý dotek. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (26)

Hanjimka
12.06.2023 3 z 5

Autentický deník se smutným příběhem

lencin
22.02.2022 4 z 5

Nejvíc mě ohromila statečnost a hned pak také odvaha paní Mirky sdílet veřejně své myšlenky a názory. Neskrývá se za nikoho jiného a jde s kůží na trh.
A název, tak ten mě zasáhl opravdu silně.
Myslím, že kniha má význam nejen pro ni jako terapie, ale i pro čtenáře jako námět k zamyšlení. Pro mě určitě. Díky.


Alena_S
19.09.2019 4 z 5

Ženská vydrží ne "jako kůň" - ještě víc. Paní vydržela a překonala neskutečné věci, a našla přitom víru a oporu ve svých dětech. Navíc, psaní je v základu terapie, ale sdílet tyto zkušenosti prakticky v přímém přenosu chce odvahu. Kniha jako celek se proto občas opakuje, ale stejně jsem byla zvědavá, jak to s nimi dopadne.

Vím, že je ošklivé to srovnávat. Ale nemohla jsem nemyslet na vdovce z Pršení, jak celé dny volá na své jedno zdravé dítě truchli, sakra! a nemá ani jednu ovci.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Můj devátý dotek v seznamech

v Přečtených124x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených10x
v Knihotéce31x
v Chystám se číst57x
v Chci si koupit7x

Štítky knihy

deníky smrt osudy žen

Autorovy knížky

Mirka Šimková
česká, 1973
2011  73%Devátý dotek