Mokrá náruč léta přehled

Mokrá náruč léta
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/100651/bmid_mokra-naruc-leta-3-vydani-100651.jpg 4 480 480

Sedmnáctiletá Iva, hlavní hrdinka čistě letního románu, má o letošních prázdninách jasnou představu. Chce konečně začít žít a užívat života – a především chce prožít opravdovou lásku s klukem, do kterého je dlouho platonicky zamilovaná přes Internet a nyní se mají konečně sejít a strávit spolu celý týden. Přestože má všechno předem pěkně promyšlené a je pro splnění svého snu ochotna udělat cokoli, záhy zjišťuje, že ani ten sebedokonalejší plán nemusí vyjít tak, jak si to člověk představoval. Iva se nečekaně a ke své nelibosti ocitá úplně jinde, než měla být, se sestřenkou Veronikou a partou nových přátel sjíždí Vltavu, a protože hezkých kluků běhá po světě tolik, všechno se komplikuje víc a víc... Letní román s vůní malin, slunce, vody, večerních táboráků a všeho, co ke správným prázdninám patří, je plný lásek letních i těch druhých a vypráví o nelehké cestě k poznání a zasvěcení. 3. vydání. ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mokrá náruč léta. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (38)

mia.com
08.06.2024 4 z 5

Časy, kdy jsme s kámoškou byly na druhém stupni a chodily do místní knihovny na Lanczovou a milovaly jsme všechny její knihy, na které jsme byly ještě moc mladé.

nikikostadinova
11.02.2023 2 z 5

No. Tak tohle asi ne.


Nermal
05.07.2022 3 z 5

Letní příběhy Lenky Lanczové s příchutí prázdnin, vesnických rybníků a letních lásek čtu nejradši. Člověk se alespoň v myšlenkách vrátí do časů bez starostí a bez dozoru.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mokrá náruč léta v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených1 119x
ve Čtenářské výzvě52x
v Doporučených13x
v Knihotéce178x
v Chystám se číst41x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech4x