Modré srdce s kečupovým fľakom přehled

Modré srdce s kečupovým fľakom https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473082/bmid_modre-srdce-s-kecupovym-flakom-rGD-473082.png 3 2 2

Deväťročná Laura má najväčšiu nohu v triede, geniálneho malého brata, v triede dve namyslené nepriateľky a jednu super kamošku. Okrem toho Laura ako jediná dostane od Lukiho modré srdce. Každý iný chlapec by jej daroval srdce červené, a nie modré zašpinené od kečupu. Napriek tomu všetkému je Laura dievča ako každé iné - raz sa trápi a raz smeje. To je asi u zaľúbených dievčat normálne.... celý text

Humor Literatura slovenská Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Modré srdce s kečupovým fľakom , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Modré srdce s kečupovým fľakom. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

muchomurka
06.05.2024 1 z 5

(SPOILER) Je mi líto, ale za mě ne. Knížka nebyla hezká. Bambulka chtěla knihu dočíst, ale znova už číst ne. Navíc spoustu věcí chtěla během čtení přeskočit. Vím, že jí ještě pár let do této knihy chybí a možná mě pak překvapí, že ji osloví, ale teď fakt ne.
Příběh působil roztříštěně, nesourodě. I když to se na konci trochu srovnalo. Postavy byly nesympatické, jediný, kdo měl trošku šmrnc, tak byl Tomášek a Oliva. A já jako rodič mám velkou výhradu k chování Lauřiných rodičů. Bylo mi Laury hrozně líto. Žádné zastání, žádné vyslechnutí nebo přijetí jejích emocí. Kolikrát tam říkala, jak jen to doma může říct. A za mě by s tímto děti domů chodit neměly. A učitelka byla taky jak z doby před 30 lety.
Nápady byly v knížce určitě dobré, ale zpracování katastrofické. Knihu vracím do knihovny, jsem ráda, že jsem ji nekoupila.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Modré srdce s kečupovým fľakom v seznamech

v Přečtených3x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit2x