Mizera přehled

Mizera
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534001/bmid_mizera-65ec962df3c0a.jpg 5 280 280

Boston Belles série

< 2. díl

Nejvíce smrtící jed je také ten nejsladší! Krutý, chladnokrevný Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi (neochotně) zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Co je sto tisíc pro jednoho z nejbohatších lidí v Americe? Cillian ovšem nedělá laskavosti zadarmo. Cenou za vykoupení je moje svoboda. Nyní jsem hračkou Fitzpatrickova nejstaršího bratra. Smůla, že Cillian zapomněl na jeden malý detail. Persephona nebyla pouze bohyní jara, byla také královnou smrti. Myslí si, že se zhroutím pod tíhou jeho her. Brzy zjistí, že nejvíce smrtící jed je také ten nejsladší.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

The Villain , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mizera. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (40)

Sančez
15.07.2024 4 z 5

Druhý díl byl fantastický řekla bych, že byl lepší jak první. Nasmála jsem se teda hodně.

Dámaskloboukem
14.07.2024 4 z 5

Je to samozřejmě o zaporakovi a jeho napravení na správnou cestu kladnou hlavní hrdinkou. Musím priznat, ze to není hloupé. A když jsem to docetla, tak jednou z věci, kterou jsem našla mezi řádky bylo: peníze jsou dobrý sluha, ale špatný pán. Ještě ze u nás není takový tlak na výkon jako ve Spojených státech. Zlaté Česko!


KajinaH722
06.07.2024 5 z 5

Mizera už podle názvu víte, že Cillian opravdu mizera je a to já mám nejradši. Když to porovnám s dílem Lovec, tak ten byl pro mě dost průměrný a za to tento díl to krásné vylepšil. Kniha mě opravdu bavila a nešlo se od knihy odtrhnout. Cillian bojoval se svými démony, byl bezcitný a plný tajemství. Zato Persy byla s dobrým srdcem, ale taky v sobě něco probudila,co v sobe neměla. S Killem to jednoduché neměla,ale měla trpělivost a změnilo ho to. No těším se dál na Ash a Sam tan to bude taky pěkná jízda.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (březen)

12.04.2024


Tiché hlasy, Královský život a další knižní novinky (10. týden)

03.03.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Mizera v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených344x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených16x
v Knihotéce178x
v Chystám se číst152x
v Chci si koupit41x
v dalších seznamech1x