Mít pro koho žít přehled

Mít pro koho žít https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/301039/bmid_mit-pro-koho-zit-VTk-301039.jpg 4 41 41

Po těžké havárii se Pavla probouzí na jednotce intenzivní péče. Procitnutí z hlubokého bezvědomí je pozvolné a neúprosné, dlouhodobé léčení a rehabilitace s nejistou vyhlídkou, zda ještě někdy bude chodit… Zůstane doživotně na vozíčku? Postaví se na vlastní nohy? Aby nebyl útrapám konec, opouští ji v kritické chvíli manžel. Pro Pavlu je neuvěřitelné, že z naprosté beznaděje, ze samého dna života, nachází novou cestu vzhůru a pevnou víru v lepší osud mezi vozíčkáři, mezi lidmi stejně a hůře postiženými. Mezi nimi potkává i muže, který je jí – právě tak jako ona jemu – skutečnou oporou. Román velké naděje, lidskosti a lásky.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mít pro koho žít. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

klarkys
25.02.2022 5 z 5

(SPOILER) Někde uprostřed knihy byly chvíle, kdy mě příběh moc nebavil- některé pasáže s praštěnou Jitkou a prostředí rehabilitační kliniky- ale to je jen můj osobní pocit, který souvisí s mojí povahou ;-)
Co se týče osudu Pavly, nevím, jestli bych vydržela. Co byl ten Jaromír za zrůdu?! A proč Světlana po jeho emigraci nevyhledala Pavlu?
Ach jo, zase tak smutný osud…ale krásně napsáno.

Safrika
29.12.2018 3 z 5

Kniha nebyla špatná, četla se celkem dobře, jen manžel Pavly mě neustále vytáčel tak, že jsem knihu několikrát odložila. Poslední dvě strany jsem doslova prořvala. Zajímavý lidsky příběh.


nikkifinn
11.05.2018 3 z 5

Milá kniha. Četla se v podstatě sama. Smutný životní příběh. Jedna vteřina v životě změní život celé rodiny. Vteřina, jejíž autorem ani nejste. Občas je osud krutý a neúprosný, ale karma funguje a i tento příběh dopadne v podstatě šťastně... až slzička při posledních stránkách ukápla :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mít pro koho žít v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených71x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených3x
v Knihotéce38x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit5x