Mikro přehled

Mikro https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/169649/bmid_mikro-khp-169649.jpg 4 150 150

V Jurském parku vytvořil děsivý nový svět. Nyní v románu Mikro odhaluje Michael Crichton vesmír příliš malý na to, abychom jej viděli, a příliš nebezpečný, než abychom ho mohli ignorovat… Skupina sedmi mimořádně nadaných studentů z Cambridge se nechá zlákat vidinou průkopnické práce pro velkou mikrobiologickou společnost. Vyrážejí do tajné laboratoře ukryté v deštných pralesích na Havaji, tam se však stanou oběťmi technologie radikální a nespoutané síly. Octnou se ve smrtelném nebezpečí nepřátelské divočiny, odkázáni pouze na vlastní vědecké znalosti, důvtip – a pud sebezáchovy… Mikro je poslední počinem zesnulého bestselleristy Michaela Crichtona – zápletku nalezenou v jeho počítači zpracoval do podoby románu neméně zkušený technothrillerista Richard Preston.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Micro , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mikro. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (45)

DomYell
03.09.2023 5 z 5

Uzasna "pohadka". Nez to zacnete cist, puste si dokument o hmyzu... kde jsou mikrozabery vazek, much, vos, mravencu... cela kniha potom dostane uplne jiny rozmer!

Tyet
03.09.2023 3 z 5

Námět výborný, zkrátka Crichton. Zpracování průměrné až podprůměrné s mnoha logickými nesrovnalostmi, klišé a nedomyšlenostmi.


Milosz
08.12.2022 3 z 5

Sice je Preston uveden na obálce mnohem menším písmem než Crichton, ale většinu asi napsal on. Ale i tak je to lepší než několik posledních Crichtonových děl jako Pirátská odysea nebo Příští. I když je to samozřejmě blbost (něco jako díl Čtyřlístku "V džungli trav", ale podaný trochu "vědečtěji").

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mikro v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených198x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených8x
v Knihotéce116x
v Chystám se číst44x
v Chci si koupit10x

Štítky knihy

thrillery

Autoři knihy

Michael Crichton
americká, 1942 - 2008
Richard Preston
americká, 1954