Megamonštrum přehled

Megamonštrum https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522062/bmid_megamonstrum-MlD-522062.png 4 12 12

Na sopečnom ostrove uprostred vôd plných ľudožravých žralokov stojí Krutá škola. Vyučovanie je tu príšerné, jedlo odporné a učitelia desiví. Najstrašnejšia je však záhadná učiteľka prírodovedy - Doktorka Dokturka. Keď sa v škole ocitne dievčatko, ktorému všetci hovoria Klaunka, rýchlo si uvedomí, že tu niečo riadne smrdí. Postupne odhaľuje tajomstvá hroznej školy, nájde fakt podivné okuliare a monštrátor. Že čo to je? No predsa stroj na výrobu príšer. A čo sa stane, ak spojíš všetky najohavnejšie, najstrašnejšie a najpríšernejšie príšery do jednej? No predsa Megamonštrum!... celý text

Literatura světová Humor Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Megamonster , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Megamonštrum. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

MiraiYume
24.05.2024 5 z 5

Četli jsme s devítiletým raubířem před spaním a musím říct, že ta kniha je pecka! Krásné ilustrace, poutavý příběh, proložený těmi správnými citoslovci na těch správných místech, takže čtení má ten správný říz... Zkrátka všechny plus pro to, abychom po tomto autorovi sáhli znovu, protože toto společné čtení jsme si náramně užili!
Ale pozor! Nevhodné pro citlivé žaludky! Nechybí "záchodový" humor, který právě takto staré děti baví. Bylo ho tam tak akorát, aby příběh neztratil svůj šmrnc a aby Legrácka nezačala být příliš protivná. Ona byla protivná. Ale tak akorát.
Větší písmena, různý font a krátké kapitoly zaručovaly, že se knížka přečetla velmi rychle, bez ohledu na skutečný počet stran.

Štěpinambura
12.06.2023 5 z 5

Výborná kniha, velmi čtivé.


Související novinky (1)

Tlukot tisíců srdcí, Šťastně až do smrti a další knižní novinky (23. týden)

04.06.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Megamonštrum v seznamech

v Přečtených17x
v Doporučených1x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech2x