Medová léta přehled

Medová léta
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/417412/bmid_medova-leta-ITZ-417412.JPG 4 125 125

Hrdina knihy je dospívající kluk, snílek, který se vznáší na křídlech představ, romantik, kterého první platonická láska unáší daleko od světa dospělých.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Medová léta. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

Lucif
01.02.2024 1 z 5

Nakonec jsem to nedočetla. Líbí se mi jeho humor, jiné knihy. Je znát, že to dopisoval v dospělosti. Na můj vkus je tam moc narážek na tu dobu. Chtěla jsem se smát a ne se zabývat tím, co bylo špatně. Vždy je něco špatně, proto mám raději veselé příběhy. On dokáže tak pěkně a vtipně popsat úplně obyčejné věci. Mnoho lidí si té kritiky třeba ani nevšimne, ale mě to nesedlo. Možná jen špatné načasování, nicméně jsem ji darovala někomu, koho jistě potěší.

Vivetkav
03.09.2023 3 z 5

Moc hezky zpracovaný..humorný i nostalgický..


Iki1
13.05.2023 4 z 5

Knihy pana Krause mám rád. Jeho vypravěčský styl mi prostě sedí. V této knize se vrací do padesátek a očima zamilovaného puberťáka jen tak bokem podává svědectví o době a hlavně o tehdejším životě. Autor píše nevtíravě lehkým humorným stylem, oceňuji přitom jeho nevšední jazykové obraty a jemnou poetiku. Puberťácké komentování přípravy na pohlavní styk pozorované partičkou dalekohledem z půdy protějšího domu mě dostalo zcela. Jedná se o pohodové čtení s parádním tahem na branku. A nejen pro pamětníky humorné vylíčení temné doby komunistického totáče.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Medová léta v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených212x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených3x
v Knihotéce58x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x