Mayské proroctví – Hadí spirála přehled

Mayské proroctví – Hadí spirála
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155709/mayske-proroctvi-hadi-spirala-155709.jpg 4 69 69

Mayské proroctví série

< 2. díl

Caity byla předurčena sehrát důležitou roli při záchraně lidské civilizace. Je však ve velkém nebezpečí, zrádná organizace Fraternitas je jí v patách. Pokud Caity a její přátelé selžou, převezme vládu organizace a odsoudí vše k zániku. Podaří se získat dostatečnou sílu pro záchranu světa? Naplní se starodávné proroctví?

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mayské proroctví – Hadí spirála. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

Lenka_S
28.09.2018 4 z 5

Hezký i když velmi utopický příběh. Představa světa po 21.12.2012 me chvílemi připomínal dokonalý socialismus s vyspělou technologií. Je to taková oddechovka.

any333
07.05.2017 5 z 5

Na tomhle díle bylo poznat, že se autorčin styl psaní zlepšil a četlo se mi to o mnoho lépe. Ale hrají v tom roli i jiné faktory.
Tak třeba vztah Caity a Alexe. Protože v minulém díle mi to celé připadalo takové až moc rychlé, pohlížela jsem na to negativně, ale jelikož tady se už znali delší dobu, byla jsem schopná to akceptovat a fandit jim.
A taky jsem stále ohromená, jak se autorka zabývá tím, co by nakonec mohlo být i dost možná skutečné. Ano, příběh nebyl kdovíjak akční nebo originální, ale tyhle teorie a analýzy, co by se klidně daly označit za pravdivé, této sérii vtiskly jistou jedinečnost a odlišnost od ostatních. Autorka nezapře, že ví, o čem píše. Dá se to taky vyvodit z jejího medailonku na konci knihy.
Jediné zarážející pro mě však bylo setkání se strýčkem Li v jeskyních. Přijde mi, že mu odpustila až moc snadno. Chápu, že se s ním Caity znala odmalička, ale stejně mi to úplně nesedělo.
Tato série byla pouhá duologie, takže tady končím. Ale nelituji, že jsem si ji přečetla. Dá se v ní najít mnoho pravdivých vodítek.


Jano.
17.11.2015

Konšpiračné krovie okolo ostáva zaujímavé. Príbeh, ak je to vôbec možné, ešte príšernejší ako minule. Raedeke týmto očividne chcela niečo povedať... to je fajn... ale špŕtať sa do beletrie asi nebol práve najšťastnejší nápad. Nehodnotím...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mayské proroctví – Hadí spirála v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených104x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených4x
v Knihotéce52x
v Chystám se číst24x
v Chci si koupit3x

Autorovy další knížky

Christy Raedeke
americká, 1966
2012  70%Zápas o osud lidstva
2013  70%Hadí spirála