Matčina volba přehled

Matčina volba https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/394650/bmid_matcina-volba-LEs-394650.jpg 4 229 229

Tehdy: Madeleine žila pro svá dvojčata, Aidana a Annabel. Vždycky byla přesvědčená, že by pro ně byla ochotná i zemřít. Jenže v den jejich desátých narozenin prošla její láska zatěžkávací zkouškou. Na dveře u nich totiž zaklepal vrah a přinutil ji učinit děsivé rozhodnutí: které z dětí přežije, a které zemře – syn, nebo dcera? Dnes: Madeleine se zotavuje v nemocnici a zoufale se snaží přijít na to, proč se jí musel v jediném okamžiku zbortit celý svět. Postupně se jí začínají navracet bolestné záblesky vzpomínek na všechno, co k tragickému dni vedlo. A v tu chvíli pochopí, že život její rodiny stále visí na velice tenkém vlásku…... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Mladá fronta
Originální název:

The Choice , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Matčina volba. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (84)

PolBara
26.12.2023 4 z 5

Na první pohled mě kniha zaujala svou obálkou a názvem. Příběh byl rozhodně zajímavý a neobvyklý, dobře se četl. Pachatele jsem odhalila poměrně brzy, ale některé části mě překvapily.

Alethea_k
07.12.2023 3 z 5

Některé myšlenky a situace tu byly zacyklené, ale při čtení jsem si odpočinula a to je hlavní. Je to fajn oddechovka od které je lepší nic nečekat. Pak mile překvapí. Nic nového mi nedala, ale ani nevzala. Jednoduchý příběh, který je přečtený max. za několik večerů :-)


TVer
30.08.2023 3 z 5

(SPOILER) Nic moc kniha. Nebylo to špatné, ale.
Ze začátku jsem byla hrozně zmatená, s tím, jak se Maddie neustále někde přesouvala, nevěděla jak se tam dostala, netušila jsem co se tam děje. Druhá část to tedy trochu ozřejmila a bylo to fajn, ale tak nějak se ty obrovské "plottwisty" daly velice jednoduše předvídat. Bylo od počátku jasné, že Annabel osahával Max, a že Dom byl ten, který postřelil Maddie.
S tím, jak opisovala jeho vztek a výbuchy apod.
Zároveň mi Maddie přišla jako neskutečně slabá postava, nemám ráda knihy, kde se jedná o domácí násilí, kde jsou také zahrnuty také děti, ať už jakýmkoli způsobem, ale rodič s tím není schopen nic dělat. Nikdy se mu ani nepostavila a nic neudělala, i když viděla, že se ho děti vysloveně bojí.
No, vysloveně průměrná kniha.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Matčina volba v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených305x
ve Čtenářské výzvě22x
v Doporučených8x
v Knihotéce151x
v Chystám se číst159x
v Chci si koupit43x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

thrillery pro ženy

Autorovy knížky

2018  70%Matčina volba