Manžel v domě není pro mě přehled

Manžel v domě není pro mě
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/202995/bmid_manzel-v-dome-neni-pro-me-202995.jpg 3 85 85

Učit na gymnáziu je pro Antonii splněný sen... Jenže mezi jejími studenty je i Robert, který se do krásné mladé učitelky zamiluje a začne jí ze života dělat peklo. Je jen otázkou času, kdy si neobvyklého vztahu někdo všimne a na malém městě vypukne skandál. Podaří se Antonii ho ustát a udržet si vysněnou práci? Po maturitě Robert odjíždí studovat do Ameriky. Stává se z něho televizní seriálová hvězda, tisíce fanynek mu doslova leží u nohou. Osobní život se mu však zašmodrchá, a tak se po letech vrací domů - vdovec s malým synem...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Manžel v domě není pro mě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

Bell@
06.05.2024 3 z 5

Knížka ze zajímavého prostředí. Divila jsem se, že ta láska k Antonii Robertovi vydržela tak dlouho. Tričko s nápisem mě opravdu rozesmálo!

Rose-Mary
07.12.2022 4 z 5

Další kniha od Aleny Jakoubkové, kterou mohu označit za velmi hezkou a čtivou, vhodnou pro odpočinek a odreagování se.
Antonie neprožila zrovna krásné dětství. Z domu odešla již v patnácti, aby se zbavila kurately své matky, pod níž hodně trpěla. Dostala se na jazykové gymnázium do Prahy, po něm vystudovala vysokou školu. Živila se přivýdělkem jako překladatelka, dokonce dostala nabídku k psaní knih. Nechtěla se vrátit domů a najít si pracovní uplatnění v rodném městě, proto s radostí přijala místo učitelky na gymnáziu v Telči, kde měla učit angličtinu a španělštinu.
Opouští Prahu a s ní i přítele, který to s ní myslel až moc vážně, čehož se děsila. Nechtěla se vázat, měla v paměti nešťastné manželství svých rodičů. V Telči si zařizuje svůj malý byt. Poznává mladou ženu Pavlu, stanou se z nich velké kamarádky. Antonie je doslova „adoptována“ do jejího domova a její rodiny. Zároveň v Telči již v prvních dnech poznává mladého hocha Roberta, který se do ní zamiluje a nabízí jí všelikou pomoc. Přichází den nového školního roku a Antonie zjišťuje, že Robert je její student v předmaturitním ročníku.
Začíná pro ni drama. Robert jí víc a víc projevuje lásku a doslova ji pronásleduje. Antonie se děsí vyzrazení, neboť byla by to ona, kdo by musel milované povolání opustit, kdyby ji podezírali, že má vztah se svým studentem. Její kamarádka a celá rodina ji přemlouvají, aby Roberta nahlásila řediteli nebo jeho otci za obtěžování. Antonie to nechce udělat. Je jí Roberta líto. Je synem bohatého a vlivného muže, ani on to nemá doma lehké. Chce mu dát šanci, aby odmaturoval a našel si svoji životní cestu.
Nepříjemnosti nedají na sebe čekat. Závistivá kolegyně ji udá řediteli. Antonie to zvládne a sám Robert jí pomůže dokázat, že jejich vztah je pouze přátelský a kamarádský. Podaří se mu zdárně odmaturovat, a po maturitě odlétá studovat do Ameriky. Uchytí se v show businessu, stává se seriálovým hercem. Ožení se s modelkou, která s ním čeká dítě.
Po mnoha letech se vrací domů do Česka jako vdovec s malým chlapcem. Znovu se setkává s Antonií. Jak asi nyní dopadne jejich další život? Jaká budoucnost oba čeká?


Marcik7
06.12.2022 2 z 5

Takový nepravděpodobný (v několika směrech) příběh jako z nejčervenější knihovny, příliš mnoho popisů různých pokrmů, tak vzorná rodina až to bolí...jinak naprosto souhlasím se Salexice. Bylo to peklo, ale takové milé...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Manžel v domě není pro mě v seznamech

v Přečtených137x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených5x
v Knihotéce96x
v Chystám se číst24x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x