Malá lhářka přehled

Malá lhářka https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469968/bmid_mala-lharka-xjh-469968.jpg 4 147 147

Obviněný Zatímco si Nick Dean užívá poklidný večer se svojí rodinou, nemá nejmenší tušení, že jedna z jeho studentek proti němu právě vznesla obvinění ze zneužívání. A tak mu nezbývá, než bezmocně pozorovat, jak se s bezprostředně hrozícím zatčením všechno kolem něj, co zná a miluje, pomalu rozpadá na kousky. Protože když na vás někdo nahází špínu, je těžké ji smýt. Bez ohledu na to, jestli jste vinní, nebo nevinní. Žalující Když se Angela Furnessová rozhodne, že čeho je moc, toho je příliš – nenávidí své rodiče, nenávidí své kamarády, ale nejvíc ze všeho nenávidí to, co se poslední dobou děje ve škole –, udělá jedinou věc, která jí zaručeně získá pozornost: zavolá policii. Angela si však neuvědomuje, že šokující příběh, jenž se chystá vyprávět, převrátí její život vzhůru nohama. Protože jakmile slova jednou vypustíte z úst, už je nelze vzít zpět. Bez ohledu na to, jestli jste vinní, nebo nevinní.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: ekniha , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Little Liar , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Malá lhářka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (44)

CtenarkaMina
07.05.2024 5 z 5

Vyborny thriller. Napinavy, plny zvratu a ctivy az do konce.
Doporucuji, plny pocet bodu

Pavlína2019
28.04.2024 5 z 5

Rozhodně plný počet bodů. Jsem spokojená, kniha se mi četla moc dobře. Na podobné téma jsem již narazila, ale vůbec nevadí. Zde je to zase něco jiného. Podané poutavě, z pohledu různých osob, to mám ráda, myslím, že sympatické vám moc nebudou. Ačkoli je téma velmi nepříjemné. Bohužel ale patří k životu lidí, jakkoli je to nepochopitelné. Navíc je kniha napsaná čtivě a napínavě, ne prvoplánově. Určitě si na ni najděte čas, doporučuji.


čef
08.02.2024 3 z 5

Námět je dobrý, příběh vcelku také, ale celkově má kniha vše, co nemám rád. Spousta nezajímavých popisů okolí a jednání mimo mísu, žádný druhý plán a postavy jednají naprosto nepochopitelně, jakoby rozum neměly. Takže přenechávám tuto knihu jinému čtenářstvu, které ocení všechno to, co jsem já přehlédl nebo nepochopil.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (14. týden)

04.04.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Malá lhářka v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených192x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených11x
v Knihotéce151x
v Chystám se číst160x
v Chci si koupit32x
v dalších seznamech3x