Škrečkove čary přehled

Škrečkove čary
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/439840/bmid_magicke-zvierata-skreckove-cary-xCK-439840.png 4 6 6

Medzi magické zvieratá v obchode Lottiinho strýka pribudne nebojácny škrečok Giles. Čarovné dobrodružstvá jedenásťročnej Lottie pokračujú! Je veľmi šťastná, že môže bývať v obchode s chovateľskými potrebami svojho strýka a rozprávať sa so zvieratkami, ktoré tam žijú. Sama pritom zdokonaľuje svoje schopnosti. Do ulice sa však nasťahuje nová susedka, ktorej čarodejnícke schopnosti sú mocnejšie než Lottiine a ktorá rada spôsobuje problémy. Obchod Lottiinho strýka má však nového obyvateľa – škrečka Gilesa, ktorý je ochotný pomôcť. Lottie má šťastie – jej nový priateľ je totiž veľmi odvážny a nenechá sa zastrašovať!... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (SK)
Originální název:

Hamstermagic , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Škrečkove čary. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

cibulka 8
05.06.2019 3 z 5

Zajímalo mě jaký příběh to dceru tak chytl za srdce. Evidentně nejsem ta správná věková kategorie, protože i když téma mluvících zvířátek je slibné, příběh mě nijak nenadchl a určitě se to dalo zpracovat i lépe. Nicméně po dceřině nadšení jsem doobjednala i zbývající tři díly.

Aileena
07.05.2019 3 z 5

V jednom bodě lepší, než předchozí dvě. Konečně trocha akce a napětí. Hlavní výtky k nevyužitému potenciálu humoru a neustálé opakování slov stejné jako u prvních dvou dílů. Dcera je však stále nadšená, takže ani čtvrtý díl nás nemine... ;-)


Související novinky (1)

Knižní novinky (8. týden)

17.02.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Škrečkove čary v seznamech

v Přečtených12x
v Doporučených1x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit6x