Léto lásky přehled

Léto lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503869/bmid_leto-lasky-ZkJ-503869.jpeg 4 210 210

Lynnwood Falls série

1. díl >

Tam, kde na tebe čeká láska.... Hope je úspěšná veterinární lékařka v New Yorku a vede tam příjemný život s přítelem Colinem. Buduje kariéru, užívá si všech výhod městského života a pomalu si nedovede představit, že by se mohla vrátit do rodného městečka: do Lynnwood Falls. Dokud ji k tomu nepřiměje nehoda v rodině. Hope přechodně vypomáhá ve veterinární ordinaci svých rodičů, kde pracuje i Ryan – přítel z dětství a první velká láska. Jejich vztah ale před lety ukončila hádka. I nyní mají neustálé rozepře, jež je nijak nesbližují. Mezi Hope a Ryanem, který ji nikdy nepřestal milovat, leží dva velmi rozdílné světy. I přesto se Hope v malém, přehledném městě zase cítí jako doma. A nakonec se bude muset rozhodnout, kam vlastně patří.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Sommer der Liebe , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léto lásky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (45)

michaela5515
27.10.2023 2 z 5

Nevím, jestli se na to dá dát nálepka "slow-burn romance", ale pomalé to rozhodně bylo. Nevím, kam dala Hope oči i rozum, když si začala s Colinem. Ten mě vytáčel od první scény. Každopádně jsem ráda, že to skončilo, jak to skončilo.

nela3812
23.10.2023 2 z 5

Pokud čtete romantickou knihu a to nejlepší, na co v ní narazíte, je pes...tak je někde chyba. Romantiky tu bylo neskutečně málo, protože většinovou část příběhu zabrala veterinární ordinace a léčení zvířátek. Které teda asi hodně sbližuje, když se na to dívám zpětně.

Příběh na mě dělá dojem že autorka je velkou fanynkou zvířátek a tak trochu zapomněla, do jakého žánru se to vlastně chtěla pustit. Prostředí ordinace mě bavilo a dozvěděla jsem se nové a zajímavé informace z oboru veteriny, ale to jsem zcela upřímně od romantické knihy neočekávala.

Těšila jsem se, jak si k sobě hlavní hrdinové budou hledat cestu skrze náročné rozhovory a situace. Bohužel spolu téměř nekomunikují, sotva se na sebe podívají a defacto vedle sebe jen pracují. Potom se zničehonic objeví jejich stará pouta a láska znovu obživne, jen tak. Hope dochází k nějakému zázračnému uvědomění, během jedné strany. Zcela (ne)čekaně si uvědomuje, že po životě ve velkoměstě vlastně netouží, a ordinace rodičů je to pravé.

Nebavme se teď o tom, že je to předvídatelné. s tím se už tak nějak u podobných příběhů počítá. Pojďme si říct, že to nemá gradaci, nemá to hloubku a rozhodně tam chybí dobré základy. Chybí tam pořádně pevný druhý příběh z minulosti, na kterém by mohla autorka stavět. Cosi tam sice tak nějak existuje, ale odbydeme si to pár větami a jede se dál.

Původně jsem chtěla hodnotit více pozitivně, ale když se na to zpětně dívám - opravdu nejsem nadšená a vybavím si lepší slow-burn romantiky, postavené na pevných základech a s nějakou tou přidanou hodnotou navíc.

Za sebe nedoporučuji. Hodnocení: 2/5


lusitta05
07.09.2023 3 z 5

Taká jednoduchá romantika,trochu poriadnej šťavy mi tam chýbalo. Inak to ušlo, ale aj tak bol najlepší pes Chief.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Povídky, které pomáhají a další knižní novinky (34. týden)

21.08.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Léto lásky v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených269x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených3x
v Knihotéce257x
v Chystám se číst203x
v Chci si koupit27x
v dalších seznamech10x