Lvice v erbu krále přehled

Lvice v erbu krále https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499128/bmid_lvice-v-erbu-krale-pCK-499128.png 4 20 20

Středověká romance plná krásných dam, odvážných rytířů, lásky a nečekaných zvratů. Dobrodružství jak na bitevním poli, tak i na tom milostném. Isabel se stává ženou sebevědomého a pyšného krále Filipa, který své zemi vládne tvrdě, ale spravedlivě. Mladá dívka je do svatby nucena přesto, že miluje jiného. A po odhalení její údajné zrady ji má stihnout krutý trest. Tomu naštěstí zabrání její věrná služebnice Sára. Král díky ní své ženě odpustí a začne chápat, čím pro ni je. Cizím a krutým hromotlukem. A tak se nečekaně pokusí získat její srdce. Isabel se však cítí být v pasti. Do všeho navíc zasáhne náhlé přepadení tvrze jejího otce. Mnohá další dobrodružství, bitvy a úskalí odhalí pravou tvář lásky nejen králi.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lvice v erbu krále. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Vlasta71
06.05.2024 5 z 5

,, Láska je tak jednoduchá,ale cesta k ní je někdy velmi krkolomna,,. Příběh má vse co mám ráda historii,boje, intriky,zradu ale hlavně romantiku a lásku. Často docházelo ke zbytečným nedorozumění, protože selhala komunikace. Oddechová kniha na pár dní

jana7289
24.03.2024 5 z 5

Lvice v erbu krále začíná svatbou krále Filipa se sedmnáctiletou Isabel, která ze svatby není nadšená a z muže má strach. V průběhu příběhu ale zjistíte, že se opravdu nemá soudit podle vzhledu, a tak Isabel postupně na svého manžela mění názor.
Ze začátku jsem měla trochu problém se začíst, protože je to psané v "dobové" mluvě, ale jakmile jsem si na ni zvykla, nemohla jsem knihu odložit. Musím říct, že jsem od knihy dostala přesně to, co jsem čekala. Romantiku, a teď nemyslím jen to, že šupky dupky vlítnem na to a všechno se vyřeší, ale postupné poznávání postav, utváření důvěry, atd. Prostě vznik základů vztahu, jaký by měl být. Ale taky tu byla i spousta akce, bitek a i zrady a odplaty.
Nečekejte ale nějaký historicky přesný příběh, odehrává se to sice ve středověku, ale ve fiktivní zemi. (To jen taková poznámka na okraj).


Ctenaricek4
18.02.2024 3 z 5

Mě kniha přišla z počátku taková hrozně neosobní a některé pasáže až naivní. Nesedl mi autorčin styl psaní. Přišlo mi, že ta kniha je o ničem. Naštěstí, později se to trochu rozjelo a dalo se to již lépe číst. Stejně mám ale pocit, že jsem četla knihu někoho, kdo se s psaním knih teprve seznamuje. Nakonec hodnotím třemi hvězdami, hlavně za tu druhou polovinu knihy.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Kořist, Ty chladné oči a další knižní novinky (11. týden)

12.03.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lvice v erbu krále v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených25x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených3x
v Knihotéce53x
v Chystám se číst35x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

2023  81%Lvice v erbu krále
2023  100%Střípky času