Literatura pro 3. ročník středních škol- pracovní sešit přehled

Literatura pro 3. ročník středních škol- pracovní sešit https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/174088/literatura-pro-3-rocnik-strednich-skol-pracovni-sesit-174088.jpg 3 10 10

Pracovní sešit tvoří kompaktní celek s učebnicí, neboť prohlubuje znalost vývoje literární tvorby v daném období, a to prostřednictvím praktické prace s literárním textem. Pracovní sešit kopíruje strukturu učebnice, což usnadňuje jeho použití.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Literatura pro 3. ročník středních škol- pracovní sešit. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

JiPu
09.04.2021 odpad!

Dosud jsem nenarazila na knihu, která by svým zpracováním až do takové míry odrazovala žáky od studia literatury. Výběr ukázek je hrozný - náhodný nebo zcela bez rozvahy. Mnohdy mě napadaly mnohem lepší, záživnější, srozumitelnější pasáže, se kterými by se studentům pracovalo lépe. Otázky k práci s textem jsou často nejasné, složité a zbytečné. Podstata díla jimi není vystižena, studenti pouze mechanicky podtrhávají určitá slova a věty, aby úkol splnili, ale k zamyšlení je to příliš nepodněcuje.

Rozhodně nedoporučuji.

Dep8
17.06.2015 3 z 5

Příjemné zpracování i se zajímavostmi daných lit. slohů.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Literatura pro 3. ročník středních škol- pracovní sešit v seznamech

v Přečtených13x
v Knihotéce3x