Léto na maximum přehled

Léto na maximum https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/405471/bmid_leto-na-maximum-Nps-405471.jpg 4 71 71

Izabela má všeho plné kecky – nejlepší kamarád zůstal po úrazu na vozíku, rodiče se rozcházejí a ji čeká po prázdninách stěhování do Prahy. Alespoň o prázdninách chce utéct před všemi starostmi. „Tohle léto si užiju po svém!“ umane si Iza a ani netuší, jak nezapomenutelné pro ni bude, když do jejího života vstoupí záhadný Nik.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léto na maximum. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

Ella161
06.11.2023 5 z 5

Já nevím, proč autorčiny knihy čtu hlavně v zimě, když má převážně letní příběhy. Akorát bych chtěla vrátit léto zpátky a pořádně se mi po něm zastesklo. Sluníčko, koupání, opalování, dlouhé dny, procházky, párty vrátila bych to zpátky (ha, to se rýmuje). Nicméně, tohle byl zase totálně skvělý příběh. Já autorku vážně miluju, jak jen to ona dělá? Získala si prostě celé mé srdce a já jsem jí vděčná za to, že píše a při čtení se dokážu odpoutat od každé starosti, která mě trápí. Jasně, už nejsem cílovka, ale i tak mě její příběhy neskutečně baví a myslím si, že budou v každém věku.

Ano, i tohle je letní příběh, jenže o letních prázdninách je tak polovina knihy a ta druhá je o tom, jak nám Izi nastoupila do nové školy a jaké to je žít v Praze. Upřímně? Jsem ráda, že to neskončilo prázdninami, ale pokračovalo to ještě do nového školního roku.
Samozřejmě mi bylo jasné, že Nika ještě někdy uvidí, protože tohle by nám autorka určitě neudělala. Čekala jsem i to, že budou studovat ve stejném městě. Ale rozhodně jsem nečekala, jak se Nik bude k Izi chovat. Docela mě to překvapilo a vůbec jsem to nechápala. Jako co měl za problém? Oni spolu stráví celé léto a pak jí zazdí? Jenže pak jsem zjistila proč se tak choval a že tím Izi takhle vlastně chránil.

Každopádně tenhle příběh hodnotím opět kladně. Vrátila jsem se zpátky do letních dní a pořádně se i nasmála. Kniha mi rozhodně zvedla náladu a zlepšila den. A zítra mě čeká další autorčina kniha, nemůžu se dočkat!

marwinmh
06.08.2023 4 z 5

Příjemné čtení o letní lásce a její šanci na přežití se skončením těch bezstarostný prázdninových chvil.


Fiso
21.06.2022 1 z 5

Přečetla jsem asi prvních dvacet stránek a hned knihu odložila - na rozdíl od autorčina předchozího díla bylo tohle nudné a nevýrazné, moc mě to nebavilo a nedokázala jsem se začíst.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Léto na maximum v seznamech

v Přečtených82x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce98x
v Chystám se číst24x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech3x