Letní něžnosti přehled

Letní něžnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/103807/letni-neznosti-103807.jpg 4 393 393

Gymnazistka Simona je opakem své samotářské sestry Kamily. Zatímco ta se utápí v depresích způsobených nepřijetím na žádnou z vysněných vysokých škol, mladší a extrovertní Simona si užívá léta plnými doušky. Ráda tancuje, chodí do společnosti, ráda se baví, má kolem sebe kamarádky i spoustu kluků. Vůbec nevadí, že prázdniny kromě pár dní strávených na rockovém festivalu tráví pracovně – brigádničí celé léto. A není to léto ledajaké – pro Simonu zlomové, nabité událostmi, zážitky a především láskou, pro Kamilu pak přímo osudové. Ačkoli jsou sestry povahově rozdílné, jedno mají společné – chtějí milovat a být milovány, přestože jejich představy o lásce se různí. Nový román vypráví o hledání a nalezení, vzletech i pádech, touhách a snech, poznání i zasvěcení, a také o tom, že láska umí být něžná i krutá zároveň.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Letní něžnosti . Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (26)

Hakate
28.08.2022 3 z 5

Knihy od Lenky mě doprovázely určité období mých školních let, protože u nás na škole je četla každá holka. Některé příběhy se mi líbily více, některé méně. Po nějaké době, už mi příběhy přišly stejné, jen jiné místo, jiné postavy. Ale princip vždy stejný.

Janča1532
15.05.2022 5 z 5

(SPOILER) Hezká kniha.Dobře se četla.Kazim se nesmířil s tím,co celou dobu dělal jiným slečnám,který měl na čtrnáct dní a dost.Najednou mu Simona provede,to co on dělal celou dobu.S tím se nechce smířit a chce se mstít přes její sestru.Nakonec to dopadne tak,že jeho sestra otěhotní,s čím nepočítal.


Ana72154
08.09.2021 2 z 5

Chování Simony a Kamily ponechám bez komentáře. Děj se mi zdál nedokončený.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Letní něžnosti v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených953x
ve Čtenářské výzvě26x
v Doporučených14x
v Knihotéce188x
v Chystám se číst32x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech3x