Les, čtyři otázky, život a já přehled

Les, čtyři otázky, život a já https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514851/bmid_les-ctyri-otazky-zivot-a-ja-GRD-514851.jpg 4 108 108

Tato kniha vám může změnit život. Její život je zdánlivě dokonalý, má všechno, po čem vždycky toužila, ale mladá matka dvou dětí se cítí unavená a vyhořelá. Neví, jak zvládat každodenní balancování mezi prací a rodinou, není šťastná a přemýšlí, proč tomu tak je. Když se jednou prochází lesem a přemýšlí o svém životě, potká starou dámu. Ta jí poví o „čtyřech životních otázkách“, které mají moc změnit všechno k lepšímu. Vystresovaná mladá žena je k nim nejprve skeptická, ale postupně si je začne pokládat a uvědomí si, jak se její život během krátké doby zlepšil. Čím více se odvažuje experimentovat, tím vícero dveří se jí otevírá. Je však připravená položit si i poslední otázku?... celý text

Literatura světová Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Kazda
Originální název:

Der Wald, vier Fragen, das Leben und ich , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Les, čtyři otázky, život a já. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (34)

laura
10.05.2024 3 z 5

Málokdy myslíme na to, co máme, ale často myslíme na to, co nám chybí.

Krátký příběh o smyslu života, otázkách, odpovědích, pochybnostech, štěstí, lásce i pochopení. Příběh o nahlédnutí do zrcadla vlastní duše, o životě, tichu lesa, hvězdách, toulavých kočkách a starých dámách.

Příběh o tom, co člověk opravdu chce a co potřebuje... O touhách, nenaplněných snech, zklamání i hořkosti. O naději a víře. O rozhodnutích.

Han-nah
28.04.2024 4 z 5

U každého naastane v životě moment, kdy nevíte, jak dál.
Čtyři obyčejné otázky v této knize , které, asi kromě té poslední. si ve svém životě pokládáme nějak automaticky, aniž se nad nimi úžeji zamyslíme.
Patřím ke starší generaci, své dětství jsem trávila u milované moudré babičky. Měla pro nás vždy pohlazení a vlídné slovo při vší její dřině. Brala nás do lesa, na pole, ale i opatřit domácí zvířata. Učila nás lásce k přírodě i zvířatům, ale hlavně pokoře a skromnosti.
Je mi líto dnešní uspěchané konzumní společnosti a lidí, kteří tím trpí. Tato kniha je pro ty, kteří se sebou chtějí něco změnit, inspirací.
Mě můj život připomíná kometu, která se někde mihne. Život je příliš krátký a vždy bychom si měli najít čas, zastavit se, zamyslet a něco změnit , už jen pro svůj pocit.


Chillia
04.03.2024 4 z 5

Moc milá a inspirativní kniha s pěknými a jemnými ilustracemi. Příběhem se prolínají čtyři důležité životní otázky, ze kterých budu určitě čerpat. Fajn oddychovka, ideální čtení někde na lavičce v lese :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Les, čtyři otázky, život a já v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených144x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených10x
v Knihotéce57x
v Chystám se číst98x
v Chci si koupit31x
v dalších seznamech2x

Autorovy další knížky

Tessa Randau
německá, 1976
2023  84%Les, čtyři otázky, život a já
2024  73%Hory, mlha, láska a já