Léčivé pohádky pro dětskou duši přehled

Léčivé pohádky pro dětskou duši https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493771/bmid_lecive-pohadky-pro-detskou-dusi-wUB-493771.jpg 4 16 16

Objevuj kouzelný svět, díky kterému získáš odvahu, sílu i radost. Když otevřeš tuto knížku, objevíš říši plnou kouzel. Můžeš se vydat do čarovných skal, které se rozestoupí, když se jich dotkneš. Nebo vyšplháš po zlatém žebříku až do nebe. S Kaštánkem objevíš v aleji tajemný strom, budeš si povídat se sněhovými vločkami a stavět s nimi sněhuláka. Taky se projedeš s Hvězdičkou ve Velkém voze po noční obloze a v lese se naučíš najít skřítka Vítka. Tato knížka je plná zázračných pohádek, které ti můžou pomoci v těžkých chvílích.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léčivé pohádky pro dětskou duši. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

justine
13.02.2023 5 z 5

Krásně napsané příběhy pro děti s nádhernými ilustracemi. Syn si vybral v knihovně sám a myslím, že to byl skvělý výběr. Určitě si přečteme další knížky od autorky!

Bonda
13.10.2022

Dobrá je interaktivita s obrázky (rozhrň rukou skály, ať se rozestoupí; vezmi klíč a otoč jím v zámku...). Příběhy jsou zalité sluncem a navozují prožitek úspěchu, vnitřního klidu a harmonie ve vztazích s vrstevníky (v pohádce Sněhová vločka). Vypravěč se obrací přímo na čtenáře a přesvědčuje ho, že si příjemný pocit vyvolaný fantazijním čtenářským zážitkem může přenést do dalšího života. Věřím, že tahle strategie může trochu posílit děti toužící po klidu, po pocitu vnitřní síly nebo po hezkých vztazích s vrstevníky. To, co zažili (alespoň) ve fantazii, budou mít tendenci napodobit. Ale vážné problémy je samozřejmě třeba léčit jinak. I přesto, že se mi nelíbí ilustrace, text získal mou sympatii a už mám naplánované čtení s dítětem. Edit: Bylo přečteno, pětiletá si s knihou ráda pohrála, poslechla si ji. Podruhé si ji už pro četbu nevybrala.


eliska2106
18.09.2022 4 z 5

Knížky od Romany Suché máme s dcerkou moc rády. Tuhle jsem půjčila z knihovny a mile mě překvapila. Cílí na to, aby dodala dětem hrabou formou sebedůvěru a to je skvělý koncept. Četla jsem si ji spíš já, dcera je na ni malá, ale určitě se k ní zkusím časem vrátit. Jen z těch ilustrací nejsem tak nadšená jako ostatní. Některé jsou pro mě pěkné, jiné ne. Líbí se mi, že jsou ke knížce přiložené instrukce s tipy pro rodiče.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Léčivé pohádky pro dětskou duši v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených21x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce9x
v Chystám se číst36x
v Chci si koupit27x
v dalších seznamech7x