Přežij, dokud můžeš přehled

Přežij, dokud můžeš
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538624/bmid_prezij-dokud-muzes.jpg 5 17 17

Laurel Snowová série

< 3. díl

Na americkém severozápadě panuje obzvláště vražedná zima a vycházející hvězda FBI Laurel Snowová loví sériového vraha s děsivým modus operandi. Poblíž kostelů, charitativních organizací a poradenských center byla nalezena těla – každému z nich vrah strčil do krku valentýnské bonbony ve tvaru srdce. Oběťmi jsou dobří muži s rodinami a silnou vazbou na komunitu – alespoň to tak vypadá, dokud Laurel a její tým nezačnou vyšetřovat. Poté případ nabere šokující osobní obrat, když se mezi mrtvými objeví Laurelin otec, kterého nikdy nepotkala, bývalý pastor. Nyní se kromě vyřešení vraždy svého otce agentka snaží odhalit pravdu o jeho minulosti. Věci komplikuje její problémová polovlastní sestra Abigail, brilantní sociopatka odhodlaná dokázat, že obě zdědily zhoubný narcismus svého otce. Agentce pomáhá Huck Rivers, samotář, jehož důvěra v přirozený instinkt ho staví do rozporu s Laureliným chladným analytickým přístupem. Ale co když se vrah zaměří na Huckova vlastní temná tajemství?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Metafora
Originální název:

You Can Die , 2023


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přežij, dokud můžeš. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Šárka88
13.06.2024 5 z 5

Jedním slovem super, další dost překvapivé pokračování Laurel. Tento díl určitě překvapil nás všechny. I já na konci koukala, kdo je pachatelem všeho. Jinak se mi moc líbí linka Hucka s Laurel, je to v knize zpestření, těším se na další pokračování. Abigail ještě neskončila….

WaN635
10.06.2024 5 z 5

Zase jednou velmi podařené pokračování. V této sérii mám oblíbené oba hlavní protagonisty, líbí se mi, jak spolu fungují i jak se jejich vztah posouvá ( možná moc skokově ).
Byla jsem překvapena pachatelem, ten motiv mi úplně nesedl.
Překvapujícím prvkem pro mě bylo setkání s otcem L a A. Jinak se pořád nezměnilo to, že Abigail nesnáším. Těším se na další díl a doporučuji tuto sérii všem, kdo mají rádi krimi s nádechem romantiky. Joó, ale čtěte od prvního dílu série, je to tady opravdu žádoucí.


Paja1709
04.06.2024 5 z 5

Ja jsem maximálně spokojená. Další skvělý dil a těším se na další.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Dotek zmaru, Ďábelské srdce a další knižní novinky (22. týden)

26.05.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Přežij, dokud můžeš v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených19x
v Doporučených5x
v Knihotéce63x
v Chystám se číst74x
v Chci si koupit30x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Rebecca Zanetti
americká, 1970
2023  83%Uteč, dokud můžeš
2023  91%Zmiz, dokud můžeš
2024  98%Přežij, dokud můžeš