Láska a jiná vykolejení přehled

Láska a jiná vykolejení https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407232/bmid_laska-a-ine-vykolajenia-aQu-407232.jpg 4 207 207

Jedna cesta vlakem. Dva cizinci. Noah je beznadějný romantik a právě se vrací domů, aby se usmířil se svou osudovou dívkou. Ammy cestuje za svým otcem a na pravou lásku nevěří, protože jí rodiče byli špatným příkladem. Když jejich vlak uvízne ve sněhové bouři, Ammy a Noah, nemají jinou možnost, než pokračovat v cestě společně. Co se zpočátku zdá jako drobná zajížďka, se změní v jedinečné dobrodružství a dva naprostí cizinci se do sebe během jediné noci zamilují. Ráno ale všechno změní a jejich cesta nabere nečekaný směr... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: ekniha , Yoli (ČR)
Originální název:

Love and Other Train Wrecks , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska a jiná vykolejení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (53)

ElessaRiverbow
01.03.2024 4 z 5

Tahle kniha mi doma leží už nějakou dobu, tak jsem po ní konečně sáhla. Je to velmi miloučké usměvavé čtení a dobře se to čte. Kapitoly jsou krátké, takže příběh rychle utíká. Ammy i Noah mi byli sympatičtí už od začátku, i když Ammy na Noaha nemusela být sem tam tak ostrá. Konec mě trochu zklamal a kniha mohla být klidně o pár stran delší.

Lucif
07.09.2023 3 z 5

Zábavný, milý a celkem vtipný příběh plný různých překvapení. Opět jsem přečetla jedním dechem. Je to hlavně o vztazích - rozchody a setkání, nové začátky i konce - prostě přesně jako v životě. Znovu doporučuji přečíst si v období rozchodu, asi spíše než v době zamilovanosti, i když co já vím .. Myslím si, že může dát trochu optimismu člověku do žil. Už vím kdo ji jistě ocení.


Bety093
17.08.2023 4 z 5

Na tuhle knížku jsem v knihovně narazila úplně náhodou. Neměla jsem od ní velké očekávání a nedá se tedy úplně říct že mě překvapila, ale zároveň ani nezklamala. Možná kdybych ji četla v zimě, tak bych se do ní dokázala více dostat, ale celkově lehce nadprůměrná knížka. Hezký příběh, doporučuji.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (19. - 25.11.)

19.11.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Láska a jiná vykolejení v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených263x
ve Čtenářské výzvě24x
v Doporučených7x
v Knihotéce140x
v Chystám se číst112x
v Chci si koupit31x
v dalších seznamech1x