Krámek s kouzly přehled

Krámek s kouzly https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/291724/bmid_kramek-s-kouzly-7Tm-291724.jpg 4 42 42

NEUROCHIRURGOVA VÝPRAVA ZA TAJEMSTVÍM MOZKU A TAJEMSTVÍM SRDCE Myslíte, že kouzla existují jen v pohádkách? Tato kniha vás přesvědčí o opaku – kouzlit může opravdu každý, ale jedná se o kouzla, která se schovávají v lidské mysli. James R. Doty, MD, uznávaný americký neurochirurg, který se v posledních letech zaměřil na vědecké zkoumání soucitu, přináší svůj životní příběh, ve kterém odhaluje tajemství takového kouzlení. Ještě jako malému chlapci, žijícímu ve velmi neutěšených poměrech, se mu díky náhodnému setkání v krámku s kouzly otevřela cesta k tréninku vlastní mysli, díky kterému později dokázal překonat mnohé překážky na své krkolomné cestě k úspěchu. Ale co to doopravdy znamená být úspěšný a co je vlastně v životě opravdu důležité, tomu se musel naučit prostřednictvím tvrdých životních zkoušek.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

Into the Magic Shop , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krámek s kouzly. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

Leník95
27.09.2022 3 z 5

Abych mohla napsat recenzi na tuhle knihu, musela jsem si dát pár dní pauzu. Mé první pocity po dočtení nebyly vůbec pozitivní. Ještě jsem nečetla knížku, která by mi dokázala tak hlavní postavu znechutit. Malý kluk, který se naučil "kouzla", člověk si řekne: "malá, nezkažená duše, která to pochopí a bude se chovat jako má" ale opak byl bohužel pravdou. Stal ze z něj egoista, který toho jen zneužíval a to mi pokazilo požitek z knihy. A až opravdu skončil na úplném dně, tak se vzpamatoval, ale to už bylo pozdě. Zajímalo by mě, jak by dopadl, kdyby od začátku byl takový, jak by měl být. Z knihy se mi nejvíce líbil začátek, kdy jsem byla optimistka a myslela jsem si, že to dopadne správně.

KnihomolNiki
29.10.2021 5 z 5

Nádherná kniha plná poznatků a věcí k zamyšlení. Doporučuji všem, kdo se zajímají nejen o osobnostní rozvoj, ale také o medicínskou stránku věci (kniha je plná odborných faktů a pohledů na věc podložených vědeckými studiemi).


Charlie119
02.06.2019 5 z 5

Poučné, hezké, vedoucí k zamyšlení. Není příliš co knize vytknout. Jen chyb, překlepů by mohlo - mělo, být méně!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krámek s kouzly v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených68x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených5x
v Knihotéce20x
v Chystám se číst46x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

životopisy, biografie meditace americká literatura ego neurochirurgie

Autorovy knížky

James R. Doty
americká
2016  85%Krámek s kouzly