Paholok a ja přehled

Paholok a ja
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488187/bmid_paholok-a-ja-dED-488187.jpg 4 62 62

Rhys Sheffield, vojvoda z Worthingtonu, sa stavil s priateľmi o nekresťanskú sumu peňazí, že dokáže potlačiť svoje vznešené maniere a vydávať sa za obyčajného paholka. Nerátal však s tým, že na tú istú slávnosť, ktorá sa každoročne koná na záver spoločenskej sezóny, pricestuje aj žena z jeho minulosti. Kedysi spolu prežili vášnivé vzplanutie, no dnes je šťastne zasnúbená s markízom. Krásna lady Julianna Montgomeryová v sebe roky nesie krivdu. Keď vojvoda z Worthingtonu bez vysvetlenia zrušil ich zásnuby, urazil ju a ponížil. Len čo ho spozná medzi ostatnými paholkami, uvedomí si, že sa jej núka vzácna príležitosť na pomstu. Po celých štrnásť dní nevynechá jedinú príležitosť, aby Rhysa pokúšala a nakoniec dosiahla jeho prehru v stávke. Aj keby za to mala zaplatiť svojím zlomeným srdcom.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Duke Looks Like A Groomsman , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Paholok a ja. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

Senza Jenka
18.05.2024 3 z 5

(SPOILER) On je uražený, protože je přesvědčen, že ho chtěla jen kvůli majetku a titulu. Ona je ublížená, protože jí zlomil srdce... Co si taky má myslet jiného, když na 3/4 roku zmizel a pak jí poslal dopis, že to nebral vážně? Tak se rozhodne, že si ho vychutná.
Skoro polovina knihy dokola to samé. Pak do toho autorka hodí bombu v podobě vysvětlení, proč na tak dlouho odjel a proč ji nepožádal o ruku už před odjezdem.
Z celé knihy mě asi nejvíc bavila Mary, i když její zálibu v pryskyřnících moc nechápu :).

kacenka6144
22.04.2024 4 z 5

Při čtení jsem se dobře bavila. Romantika plná jiskření a naschválů. Těším se i na třetí díl. Ale ten je zatím jenom ve Slovenštině.


pip11
04.03.2024 4 z 5

V tomto lehkém žánru je to další pěkný a zábavný příběh, skoro stejně dobrý jako předchozí díl. Těším se na následující část.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Zrádci krve, Věž a další knižní novinky (22. týden)

28.05.2023


Knižní novinky (9. týden)

27.02.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Paholok a ja v seznamech

v Přečtených80x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených2x
v Knihotéce117x
v Chystám se číst48x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech2x