Klára nad propastí přehled

Klára nad propastí https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/189099/klara-nad-propasti-189099.jpg 4 51 51

Snad každá jsme někdy řekla, že se z TOHO zblázníme. Že jsme z TOHO na prášky. Že nás z TOHO odvezou. Mně se to stalo. Bohužel. Stalo se mi to na rodičovské dovolené, v tom úžasném období, kdy jsem se starala o dvě malé, krásné a díkybohu zdravé děti. V období, kdy manžel neměl milenku, měl dobrou práci a vlastně nám NIC nechybělo. Jednoho dne jsem se ocitla doslova hubou na podlaze a nebylo cesty jinam než do Bohnic. I tak jsem za to vděčná. Vzala jsem to jako šanci. A mimo jiné napsala knihu.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klára nad propastí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

Aleh
12.04.2020 4 z 5

Klára je na mateřské dovolené. je to úžasné a všechno jakoby zalité sluncem, děti jsou zdravé, manželství klape, nic jim nechybí. Kdo by co za to dal! A kolik by jich bylo. Ale to je právě ono. Všechno funguje, ale nikdo si tak nějak ani nevšimne, že Klára se doslova řítí do propasti. Ale proč? To by si jistě mnozí řekli. Ale těch změn je najednou na jednu křehkou ženu moc. Čtivá, pravdivá, ze života.

BuchtaMaková
13.04.2019 5 z 5

Prostě ze života... Autorčiny knížky mám ráda. Je mi moc blízká pohledem na život a vztahy.


Alena_S
22.02.2018

Je velká škoda, že je kniha od pohledu určena ženám. Přečíst by si ji totiž měli spíš Dušanové - ti, kterým k životu stačí "Je navařeno čili manželka funguje čili vše je v pořádku.. říkala přece už před lety, že to zvládne, ne?" :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Klára nad propastí v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených91x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených1x
v Knihotéce22x
v Chystám se číst17x
v Chci si koupit3x